Bogna, to prawda, że nasze dwie himalajki kompletnie różnie od siebie wyglądają, ale obie są piękne - kwestia gustu, która się bardziej podoba. Oczywiście, że wstawiaj zdjęcia, a najlepiej zakładaj wątek z 1 marca i tak będzie sympatyczniej planować, identyfikować, rozmawiać - przede wszystkim Tobie, bo będziesz to wszystko miała w jednym, swoim miejscu

U mnie naturalnie jesteś jak zawsze miłym gościem, więc jeśli uznasz, że zdjęcie wstawiasz tu, to zapraszam

Pracuję dużo i zanosi się na jeszcze więcej - taki czas... lepsza robota niż nuda lub brak pracy... Pozdrawiam Cię serdecznie!
Ewa, u mnie na dziś zapowiadają słońce, ale póki co, z brudnej szmaty na niebie jedynie mży... Zobaczymy, liczę na słońce, bo z czapką dziś źle
Gosiu, u nas śnieg jeszcze miejscami zalega, ale liczę że do weekendu zniknie w całości... róże wyglądają po zimie bardzo dobrze, a i reszta powoli budzi się do życia. Jak i my

Miłego!
PanieM, a Tobie która z naszych himalajek bardziej się podoba? Ja wolę tę puchatą, chociaż ta druga ma bardziej niesamowite, długaśne i miękkie igły

Dzięki za identyfikację!
Josephine, bardzo się ucieszyłam widząc Twój ogrodowy wątek... projekt domu szalenie przypadł mi do gustu, chociaż te 40 schodków o ile latem stanowią atrakcję i są przeurocze, to zastanawiam się na ile niebezpieczne będą zimą... chyba, że pod nimi zainstalujecie ogrzewanie, które niebezpieczny lód będzie na bieżąco likwidować. Psy z dredami i sierść?

Nno, one gubią na zimę włosy, ale dredy zostają ;-)
Julek, łeb mnie nap*

wzięłam rano Cinie i czekam, aż przejdzie... pogoda bardzo niesprzyjająca... Swojego psa ciachaj, bo tylko dzięki temu będzie właściwie napakowanym jegomościem ;-)
CDN...