Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

A ja się bardzo cieszę, żeś zdjęcia opakowań zamieściła, bo muszę eMowi pokazać, co ma mi w niedzielę kupić, to mu chyba wydrukuję z Twojego wątku :) A pamiętasz może, czy jakieś NN-ki pnące były? sama nie pojadę, bo wyjazd po róże wiąże się z całodniową wizytą u teściów, a aż takiego poświęcenia dla ogrodu nie przewiduję :wink:

to co, małą, albo i większą kawkę, pod te zakupy? :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jestem jestem zaraz wam pokaze cos ładnego..... ;:109
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Nie ma to jak z samego rana zobaczyć słoneczko.....niczym nie zasłoniete ....pomarańczowiutkie ;:138
Mam nadzieje ,ze u was tez tak zaczyna sie dzień ;:304
Stawiam kawkę :heja

Kasia powera to złapałam wczoraj w ogródku....normalnie ciemno noco ściagnełam do domu po tym grabieniu ,fajnie było... ;:172
Monia Dzięki ....róz cała masa ;:138 jeny jakie to przyjemne grzebac w sadzonkach ;:172
Jadziu pewnie tam tez jest ten sam asortyment, ciekawa jestem co przytargasz do domciu ;:303
Bozka jak za oryginalne Harknesski to cena super :uszy Trzymam kciuki rano ;:215
Małgosiu szkoda ...u nas jak widzsz w Auchan czy Liroyu czesto fajne roslinki raniej mozna dostac , jakbys cos chciałą to pisz...ale Ty chyba rózyczek nie :wink: jeszcze :wink: czy już ;:196
Effciu kochana słoneczko juz miałam wczoraj o 16 tej ;:oj Ale dzisiejszy poranek jest cudny ;:138 Masz super dmuch ;:4
Patusiu Kawka podana ;:40 Róz była masa , pnace tez zółte herbaciane ,białe czerwone ,rózowe...ta herbaciana miałam w rece i myslałąm i mysłąłam.....i odłozyłam bo musze to to poplanowac

Juz tylko 20 dni do wiosenki ;:4
;:31
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

aaaa...to tak wygląda słonce? :) obejrzałam sobie ulotkę on-line auchana...i zaczynam się łamać, czy jednak sama nie jechać :roll:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Oj Dorotko jak to dobrze, że u mnie też zaświeciło. Może roztopi śnieg! Zmierzam jak temperatura wzrośnie zaznaczyć swoją obecność w ogrodzie tylko niech coś wylezie na wierzch ;:173
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,chyba ;:108 ,ale myslę,ze u nas jakies dostanę.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękny wschód słońca ;:167
Dorotko, nie mam nigdzie po drodze Auchan, ale nie panikuję - róż mam już dość, a przecież wiosną dojadą kolejne. Wystarczy mi :)
Dobrego dnia a kawy się chętnie napiję, bo starsznie smętny i mglisty dziś poranek...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Włąsnie wróciłam z obchodu...słoneczko się rozkręca ;:138 Oj ...chyba sobie dzisiaj znowu użyje na tym moim skrawku ziemi :uszy

Pati no nie ma co jak samemu wybierac ,chyba ze masz konkretne odmiany wybrane , to pozostaje wybranie ładnej sadzonki i finito ;:108
Marysiu w ogóle nie dociera do mnie,ze Ty masz jeszcze snieg....az wydaje mi sie to niemozliwe :roll: Fajnie ,ze masz słoneczko...teraz to juz humorek poszybuje do góry ;:172
Małgosiu no pewno ,ze dostaniesz ;:108 Ja pojechałam akurat po konkretne róże Harknessa ;:65
Agunia Słoneczko dało mi kopa od samego ranka ;:138 miłego pracowo dzionka ;:196 To ja wiem ze Ty masz full of rózyczek ;:215 i to jakich ;:173 U mnie tez sie juz zapełnia ;:172
Kawunia dla Agusi raz ;:137
AAA no i postaraj sie prosze z ta Sarunią ;:180 Moze byc nawet zamazana w szalonym pędzie :;230
x-ag-a
---

Post »

Postaram się :)
Sara ma fazę biegania z wściekłym warczeniem dookoła salonu za niewidzialnym wrogiem... to samo tylko w większym zasięgu wyprawia w ogrodzie, a jak spod śniegu wyłonił się trawnik, to jest czyste szaleństwo ;-)
Dziś miałam sen, że PanM przywiozł kolejnego szczeniaka, tylko jakiejś wielkiej rasy... pakowałam się z zamiarem wyprowadzki :lol:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś...latajaca Sara to dopiero wyzwaniem dla Ciebie jako fotografa :uszy Takie smigajace fotki sa bosskie róóóób :!: ;:306 :;230 Sni sie to czym zyjemy ;:306 :;230 Sara niezle bryka...uwielbiam ta głupkowatą fazę szczeniaka ;:167 Patrzysz i parskasz smiechem ...bo nie da sie inaczej :;230
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

U mnie identycznie za oknem....ależ my jesteśmy spragnieni promyków słońca :D
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

U mnie nadal szaro-buro buuuu ale dam rade, na razie czasu na myslenie o tym nie mam :wink:
aguniada pisze:Dziś miałam sen, że PanM przywiozł kolejnego szczeniaka, tylko jakiejś wielkiej rasy... pakowałam się z zamiarem wyprowadzki :lol:
To byl sen proroczy, tylko dotyczacy mojej osoby - w calosci moze nie za bardzo trafiony, bo ani szczeniak ani duzy ale z liczba sie nie pomylil.
x-ag-a
---

Post »

Myślę, a wręcz jestem pewna, że z dwoma kotami i dwoma psami skończyłabym w wariatkowie :twisted:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

aguniada pisze:Myślę, a wręcz jestem pewna, że z dwoma kotami i dwoma psami skończyłabym w wariatkowie :twisted:
e tam, wszystko jest do przezycia :twisted: chociaz pewna nie jestem, bo nigdy dwoch kociambrow i dwoch piesiow na raz nie mialam :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula i Aga Do przezycia jak najbardziej, u mnie wszystkiego po cztery i daje radę psychicznie...a z reszta moze nie , oceńcie same ;:306 Moze jednak jestem....eeee.... nie teges .... ;:219 ;:301
Aga Agae u mnie słoneczko od samiuśkiego rana...ale superaśnie..o matko ;:oj :heja ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”