MORANGO Śliczna kolekcja roślinek Również popadłam w fiołkozę, na razie jest ona w stadium początkowym (4 odmiany fiołków), ale wiem, że się będzie powiększała. Cudowne są te kwiatki Pozdrawiam wszystkich fiołkomaniaków
pomidorzanka- to już przestań Agatko polować, bo Kasiunia jutro rozsadza swoją mizerotę i Agatce wyśle razem z Fiołkowymi listkami:) w kwietniu słoneczko
Marylineeee- witam Ciebie w moich skromnych progach i dziękuję, ja już dawno zapadłam na chorobę zwaną fiołkozą
e babcia- dziękuję Jadziu, ubolewam, tylko że to wspomnienie, bo została mi tylko jedna z1 zdjęcia, reszta kaput
Tak tak Fiołkoza ruszy, to listki będę ciachać a begonkę masz jak w banku:) tak załuję, że tylko ta 1 jedyna się ostała, ale Kasia wyjechała, zapomniała i bach, nie miał sie kto opiekować
Dlatego ja już mam stresa...na wakacje trza jechać niebawem, sąsiad chętny do podlewania jest, co prawda...
Ale czy udźwignie taką odpowiedzialność Już muszę zacząć pisać instrukcję obsługi , a On już powinien ją zacząć czytać
Listki begonek urocze...jakoś nigdy ich nie miałam...raczej te ozdobne z kwiatów u mnie goszczą
Kochana Kasiu, moje begonki miały opiekę, ale coś je zjadło, 2 lata nieobecności w domu i tak dobrze, że roślinki przeżyły, miały w miarę dobrą opiekę, a sąsiad jak przystojny, to może do mnie przyjedzie sie opiekować roślinkami
Hm...nie mnie oceniać, jam zamężna ...ale zdaje się, że lata swojej największej atrakcyjności już ma za sobą ...
ale pozostał urok, tupet i cięty jęzor...mnie to wystarcza... .
Potem ja mu będę podlewać...jak On pojedzie nad morze, to może faktycznie ci go podeślę
Rajuśku !! pomyśleć, że gdzieś tu jest taki rajski ogród Powiedz gdzie mieszkasz, to nawiedzę to ten rajski zieleniec Powinnaś się gdzieś ogłosić i pobierać opłaty za wejścia ;)) Skoro palmiarnie mogą
Nie będę nic pojedynczo chwalić, bo podoba mi się prawie wszystko ;))
Ładne mi kilka begonek...u Ciebie tak ze wszystkim..a potem znaleźć nikt Ciebie nie może w tych gęstwinach...
ale śliczne są...chociaż mnie akurat nie lubią..