Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Ja nie odzyskałam po grypie jeszcze dobrze węchu i z takiej odleglości nic nie czuję,jedynie swoje hiacynty w ddoniczce.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Małgosiu a jak tam za oknem , masz jeszcze śnieg :?: Moze capne jakiegos hiacyncika jak będę w marketach....w ogrodzie jakos mi z roku na rok marniejsze sie robia...ale w domu to fajnie miec takie pachnidełko ;:108
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

;:138 ;:138 ;:138 słonko świeci :tan :tan :tan
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,nawet gdzie niegdzie widać trawe,ale był przymrozek dzisiaj.Mam nadzieje,ze w ciągu dnia pójdzie sobie w niepamięć.Hiacynty na stole pachną bardzo.Ja kupiłam sobie 3 cebulki u nas w ogrodniczym po 1,30 a w marketach posadzone w ziemi są drogie.Potem pójda do ogrodu,bo nie mam teraz ani jednej sztuki,wszystkie ostatniej zimy mi wymarzły.

Ewcia szczęściara. ;:108
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mój hiacynt jeszcze nie kwitnie,,,za póno go kupiłam,,,ale to był impuls podglądania u was, i nie wytrzymałam i kupiłam sobie ;:108 Podejrzewam ,że i tak będzie szybciej kwitł niż w ogrodzie :wink:
U mnie od rana słonko świeci ;:3 ,śnieg szybko topnieje ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

A u mnie zima śniegu dosypało może niewiele ale jednak jest biało, lekki przymrozek , słońca ani trochę!
I jak tu myśleć o wiośnie :cry:
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Witaj Dorotko :wit Ja się pochwalę, że u nas teraz jest +6 :tan Resztki śniegu leżą już tylko w ciemnych kątach. Co prawda słońca nie ma, ale i tak lepszy humorek jak widzi się "włoski" krokusów i "zęby" cebulowych wyłażące z ziemi :tan
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Cześć Dorotka przybiegłam się przywitać ;:196
Czujemy już wiosenkę, dziś słonko wyszło ;:3 od razu żyć się chce.
;:168
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny byłam w Auchan...musiałam złozyc reklamacje na polsata :twisted: ....a ze akurat sie okazało ,ze róze rzucili...to co począc biednemu człowiekowi...
Przepiękne rosliny całe stoły gloksyni w bajecznych kolorach,hibiskusy , dzwoneczki oczywiscie hiacynty ,krokusy ...pieknie ;:138
Masa ,cała masa rózz , oprócz 6 ciu odmian Harknessa , cała mnóstwo przeróznych....poza tym krzewy ,drzewka niektóre dalei i lilie na promocji...no zaczyna sie ;:172
Effcia u mnie zero słoneczka ,ale fajnie jest ...dosyc ciepło i sucho ;:333 Ale słoneczko popchnij do mnie kochana ;:303

Małgosiu to u Ciebie chyba najzimniej teraz no....u mnie fajnie ..wszystko obsycha ,jest dobrze ;:333
Aneczka to Ty masz jeszcze snieg :roll: ja juz zapomniałam o nim ...i niech mi sie lepiej nie przypomina ;:172 Słoneczka zazdroszcze ...ale moze Effcia mi troche popchnie ;:306
Marysiu no co ta zima tak Ci dokucza tam...no,wiesz ,to juz letkie przegiecie z tym śniegiem ;:134 Zaraz tam się przejade i jej powiem coś,ze jej w piety pójdzie ;:130
U mnie słońca tez nie ma ale fajnie ...no i kupiłam sobie 4 rózuczki to wiesz ...jest okejos ;:172
Bożka ...topi sietopi pierunem to białe u Was :heja Juz niedługo bedziemy hasać po ogródkach....Rozgladałam sie dzisiaj za Hippkami w Auchanie i Liroyu...ale nie ma ;:145
Majeczka masz słoneczko ,....no to zazdroszcze Ci jak nie wiem co....u mnie nie ma od rana ani promyczka....to sobie pojechałam i dokupiłam promyczki ...cztery :;230 pytanko zasadnicze...jest wątek. :?: ...bo zaczynam miec watki ;:134
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit hihihi...hihi ;:306 Dorotka ma być ;:306
Co kupiłaś, bo nie zakumałam .... :lol:
Niech ziemia szybko odmarza, bo jak tak dalej pójdzie, to w sklepach nic nie zostanie.
Normalnie mam głupawkę zakupową. :;230 Tylko patrzeć jak będę musiała kiblować w domu w oczekiwaniu na paczuszki.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotka, melduję że jestem, ale mam przesilenie wiosenne ;)
Co kupiłaś?
Majka, bez gadania zakładaj wątal! ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jejusiu dziewczyny jakie słońce miałam cudne az do teraz ;:oj ;:215 ;:138 :heja ;:172
wzięło mnie nakręciło i poszłam sobie troche grabiami pomachac...moze zaraz jeszcze wyskoczę na troszke...jest fajowo ;:303
Majeczka to znaczy ze szalejesz zakupowo...oj to nie dobrze kochana, tzn nie dobrze dla mnie ,bo znowu mi jakies slicznotki Twoje wpadna w oko i będę cieżko chorować :;230 Watek zakładaj ,bo nawet nie ma gdzie Ci porządnie nastukać no ;:306
Takie łoto slicznotki mnie skusiły...Camelota chciałam ,ale nie było chyba wcale ;:145 powiesz cos mi na ich temat :wink:

Obrazek

Obrazek

Agusia jak to przesilenie...prosze Cie dzwigaj sie juz no... ;:196 Pojedz po jakiegos chabazia to Ci przejdzie jak reka odjał ;:215 No dołóz Majce dołóz ....widzisz jak fika ;:14
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:oj Oooooo.....o kochana niezłe zakupy, a my nie wierzyłyśmy, że w róże Harknessa są w sprzedaży ;:oj
Dorotka znam Avalon...... dzięki Ani - Sweety .... zresztą mnie też skusiła i mam dwa :;230 mieć :;230
Ale, co tam czy... znam ... jego róże są śliczne i ciesz się, że je kupiłaś. Masz super oryginalne Harknesski :heja :heja
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczka sądzonki sa piekne, duze bardzo rozkrzewione ...nie mówiac o pieknym opakowaniu ;:108
To ciesze sie ,ze pochwaliłas moje zakupy ,troche czytałam wczoraj o nich w necie...najbardziej chciałam Merlin i Excalibur ...Avalon mnie jakos skusił :wink: Mysle ,ze 12,99 to super cena nie ;:333
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale ceny, ale róże!
Kurczaki, może wracając do domu zajrzę do LM - liczę, że i tam już coś rzucili :)
U mnie z nastrojem nie jest źle, ale czuję w kościach bezsilność... tańca z grabiami mi trza!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”