Kilka moich roślinek, skromne początki - Priam
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mi się ten szczawik nie bardzo udał
Jaki masz na niego sposób? Mało wody/dużo wody? Uchyl rąbka tajemnicy. Fiołeczka jeszcze nie kupiłam, ale forumkowy mi pięknie kwitnie
- musiałam się pochwalić

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Anoli- fajnie ze wpadłaś. Mój szczawik nie ma szczególnych wymagań. Stoi w kuchni przy wschodnim oknie, więc promieniowanie nie jest zbyt duże. Podlewam go jak każdego innego kwiatka w domu- w sumie to on sam "pokazuje mi" kidy chce mu się pić bo rozkłada się na cały stół ;) Czasami zasilę go odżywką dla roślin kwitnących 
Lisko- naprawdę nie ma czego zazdrościć, każdy z Was może mieć takiego szczawika ;)

Lisko- naprawdę nie ma czego zazdrościć, każdy z Was może mieć takiego szczawika ;)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Lisko - jeżeli będę go przesadzał i coś mi zostanie, to postaram Ci sie coś przesłać. Myśłę że możesz o ten kwait popytać też w sklepach ogrodniczych ;)
Kari - dzięki za odwiedzinki. a czy Twój szczawik był na dworze czy w domu
Mój cały czas jest w domu a kiedy przechodzi okres spoczynku to mniej go podlewam 
Kari - dzięki za odwiedzinki. a czy Twój szczawik był na dworze czy w domu

Cały czas szukam i pytamPriam pisze:Lisko - jeżeli będę go przesadzał i coś mi zostanie, to postaram Ci się coś przesłać. Myśłę że możesz o ten kwait popytać też w sklepach ogrodniczych ;)

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.