WITAM WAS
fURIOUS---Swoją miniaturkę kupiłem w Tesco.Tak się złożyło,że przypadkiem w necie dojrzałem reklamę storczyków i wybrałem się po zakup z samego rano,gdyż już wcześniej zauważyłem,że popołudniu są bardzo poprzebierane i zostają te o mniej ciekawym ubarwieniu.No ale nie zawsze można się wybrać z samego rana,tym razem akurat mi się udało.Nie przejmuj się mnie też uciekło i ucieka wiele okazji-nie jesteś w tym osamotniony
sYLCIA199---Takie cuda dają w Tesco za 9,99zł-nie wiem czy żałować,że nie kupiłem przynajmniej dwóch ale miniaturkę mam poraz pierwszy i nie wiem czy uda mi się ją utrzymać,chyba są jednak delikatniejsze i trudniejsze w hodowli-z dwóch pączków jeden już rozkwita ale drugi usechł.
KARNOVA---Wiesz było dużo miniaturek ale ten wpadł mi w oko-też mnie zauroczył.
PAULA15-PAULINKO---Następnym razem na pewno trafisz na takiego jak mój a może i ciekawszego-dlatego jak ma się możliwość to najlepiej wybrać się zaraz po otwarciu marketu.
REJDEN-PIOTRZE---Dzięki za miłe słowa.
dORCIA7---Rzeczywiście drogie te miniaturki z Kauflandu,ja jak już wcześniej wspomniałem dałem za swojego zaledwie 9,90zł ale w zwykłej plastikowej doniczce.U mnie było podobnie ze storczykiem z U.K.kosztował aż 12f co równe naszym 60zł a to dlatego,że w ceramicznej osłonce.
JOSEPHINE_83---A wiesz,że już kilka okazów niekoniecznie storczyków pozbyłem się w ten sposób,spodobały się komuś i po prostu dałem w prezencie a Tobie sprezentowałbym tym bardziej bo jesteś moim częstym i zawsze mile widzianym Gościem/przez duże G/.
aCTUS---Bardzo cieszą Twoje słowa,dziękuję.
jOLCIA1212---Ja też chciałbym,żeby długo postała ale czas pokaże.
Wszystkim Wam dziękuję za bardzo miłe słowa zawarte w postach oraz kolejne odwiedziny do których ponownie zapraszam,gdyż jesteście zawsze mile widzianymi w moim wątku.
Do odwiedzin zapraszam również pozostałych Forumowiczów i Gości.Wszystkich Was gorąco pozdrawiam.
Mimo,iż mam nadzieję,że miniaturka nie padnie a wręcz przeciwnie uchowa się to na wszelki wypadek uwieczniłem ją jeszcze w kolażach do obejrzenia których teraz zapraszam:
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze