Dzięki Agnieszko - wczoraj chodziłam ją odwiedzić i wróciłam do domu zadowolona, że jest jej dobrze u swojej pani.
-- Pn 25 lut 2013 09:18 --
Ewuniu ja też mam koncert za oknem, ponieważ całą zimę dokarmiam to skrzydlate towarzystwo to mi teraz w podzięce koncertują, dla mnie to balsam na serducho
Wiesz Ilonko - każdy idzie po najłatwiejszej linii oporu i najwygodniejszej dla siebie. A ja się czuję jakbym wygrała w totka, idę zaraz do sklepu ogrodniczego po ziemię i doniczki, będę przesadzać kwiatuchy.
Dziękuję Marysiu za zdjęcie psianki. Chciałbym mieć u siebie takie drzeweczko.
Ja także za chwilę zabieram się do przesadzania drugiej części moich storczyków. NAwet lubię tę robbótkę
Marysiu, poproszę w takim razie o gałązeczkę i z góry bardzo ci dziękuję
Wczoraj kupiłam wóżek, o którym ci wspominałam. Teraz już donice nie będą dla mnie stanowić problemu.
Poza tym kupiłam ziemię do storczyków oraz świeżutki nawóz "Burza kwiatów". Rozmaite nasiona obracałam w rękach, ale nie skusiłam się, wykazując tym samym silną wolę
Wandziu ja postaram się psiankę ukorzenić i taką ci prześlę, zakupy bardzo konkretne poczyniłaś , a do torebek z nasionami staram się nie podchodzić albo udaję, że ich nie widzę
Witaj Marysiu, dziękuję za odwiedziny. Teraz ja przyszłam zobaczyć co tam w twoim ogrodzie piszczy . Jestem zachwycona piękną kolekcją róż, to cudowna pasja .
Widzę, że trafiłam do Ciebie w dobrym momencie, gratuluję złotka .