Cytrusy,fiołki i inne rośliny Arkadiusa ...
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Cytrusy,fiołki i inne rośliny Arkadiusa ...
Śliczny i jak nie patrzeć nie tak często spotykany jak niebieskie i różowe 

- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Piękny , może nawet lepiej że nie niebieski 

Fikus przecudnej urody
też jest na liście moich chciejstw i chciałabym trafić na taką cenowa okazję ... oj chciałabym 

- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arkadiusie eksponaty (a zwłaszcza obrazy) z muzeum w GB
Hiacyncik, koleusy piękne. Z fikusem też Ci się poszczęściło 

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczny Hiacynt i piękne zdjęcia
Ja teraz czekam na rozkwitnięcie fioletowego i właśnie białego. Już nie mogę się doczekać

Ja teraz czekam na rozkwitnięcie fioletowego i właśnie białego. Już nie mogę się doczekać

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Wiosenne kwitnienia masz świetne, aż oczy się śmieją.
A koleus mnie zauroczył. Ja w ubiegłym roku wysiałam kilka nasionek kupionych w sklepie, ale tak ślicznie wybarwionego egzemplarza niestety wśród moich roślinek nie było
W Tesco warto zaglądać na przeceny we wtorki, z reguły już szykują się do nowego towaru, więc ten z poprzedniego tygodnia jest przeceniany. Ja dzięki temu kupiłam sobie śliczne kalanchoe za nieduże pieniądze i fitonię za 99gr ale to już w tym sklepie w kropki
A koleus mnie zauroczył. Ja w ubiegłym roku wysiałam kilka nasionek kupionych w sklepie, ale tak ślicznie wybarwionego egzemplarza niestety wśród moich roślinek nie było
W Tesco warto zaglądać na przeceny we wtorki, z reguły już szykują się do nowego towaru, więc ten z poprzedniego tygodnia jest przeceniany. Ja dzięki temu kupiłam sobie śliczne kalanchoe za nieduże pieniądze i fitonię za 99gr ale to już w tym sklepie w kropki
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAM WAS
bOZUNIA-BOŻKO----PAULA15-PAULINKO----aGNIESZKA-AGNIESZKO----TERDOB-TERENIU----NASTIA-JOASIU----BUFO-bUFO
eLCIA1974-ELU----AGAPA-AGNIESZKO
Za bardzo miłe słowa zawarte w Waszych postach
Dziękuję za kolejne odwiedziny,Was i Forumowiczów oraz Gości zapraszam ponownie i pozdrawiam.
Fikus,którego udało mi się kupić rzeczywiście za bezcen rozwinął kolejny liść,który bardzo cieszy ale dziś chcę pokazać jego krasę w kolażach nieco inaczej.Zapraszam i życzę miłych wrażeń:

Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze

bOZUNIA-BOŻKO----PAULA15-PAULINKO----aGNIESZKA-AGNIESZKO----TERDOB-TERENIU----NASTIA-JOASIU----BUFO-bUFO
eLCIA1974-ELU----AGAPA-AGNIESZKO
Za bardzo miłe słowa zawarte w Waszych postach

Fikus,którego udało mi się kupić rzeczywiście za bezcen rozwinął kolejny liść,który bardzo cieszy ale dziś chcę pokazać jego krasę w kolażach nieco inaczej.Zapraszam i życzę miłych wrażeń:

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Śliczne zdjęcia i fikus też

- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Pięknie
Fotki - kolaż są rewelacyjne

Fotki - kolaż są rewelacyjne

- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Mojego fikusa chyba przelałam zimą, także zaczął zrzucać liście - teraz już się uspokoił (chyba), za pewne zlikwiduję keramzyt z powierzchni ziemi w doniczce bo utrudnia obserwacje jej wilgotności.
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Ogladanie Twoich zdjec to prawdziwa przyjemnosc 

Oglądanie Twoich zdjęć to poezja
genialnie wydobywasz piękno każdej roślinki 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAM WAS
TER-DOB-TERENIU----aGNIESZKA-AGNIESZKO----BUFO-bUFO----dOROMICHU-DOROTKO----hIUAN-ASIU
Jak zawsze tak i tym razem miło mi jest gościć Was w moim wątku.Cieszę się,że sposób prezentacji moich roślinek podoba się Wam i za bardzo miłe słowa z tym związane bardzo a bardzo dziękuję.Dziękuję również za kolejne odwiedziny do których zapraszam ponownie i Was i Forumowiczów i Gości.Pozdrawiam.
BUFO-bUFO---Miałem identyczny problem z keramzytem z którego bardzo szybko zrezygnowałem ponieważ tak jak i Ciebie dezorientował mnie w ocenianiu wilgotności.No szkoda,że w ten sposób pozbyłaś się tak sympatrycznej roślinki jaką jest fikus ale może i Ty będziesz miała szczęście prędzej czy później kupić drugiego fikusa tak tanio jak ja.
Mojego prezentowanego już,stosunkowo młodego różowego hibiskusa pokazuję dziś poraz kolejny,tym razem z okazji,że pierwszy raz zakwitły na nim dwa kwiaty równocześnie,mały to sukces ale jednak,bo do tej pory zakwitał tylko jeden kwiat a po jego przekwitnięciu dopiero kolejne.Przy tej to okazji potraktujmy jego prezentację jako przywoływanie wiosny.

TER-DOB-TERENIU----aGNIESZKA-AGNIESZKO----BUFO-bUFO----dOROMICHU-DOROTKO----hIUAN-ASIU
Jak zawsze tak i tym razem miło mi jest gościć Was w moim wątku.Cieszę się,że sposób prezentacji moich roślinek podoba się Wam i za bardzo miłe słowa z tym związane bardzo a bardzo dziękuję.Dziękuję również za kolejne odwiedziny do których zapraszam ponownie i Was i Forumowiczów i Gości.Pozdrawiam.
BUFO-bUFO---Miałem identyczny problem z keramzytem z którego bardzo szybko zrezygnowałem ponieważ tak jak i Ciebie dezorientował mnie w ocenianiu wilgotności.No szkoda,że w ten sposób pozbyłaś się tak sympatrycznej roślinki jaką jest fikus ale może i Ty będziesz miała szczęście prędzej czy później kupić drugiego fikusa tak tanio jak ja.
Mojego prezentowanego już,stosunkowo młodego różowego hibiskusa pokazuję dziś poraz kolejny,tym razem z okazji,że pierwszy raz zakwitły na nim dwa kwiaty równocześnie,mały to sukces ale jednak,bo do tej pory zakwitał tylko jeden kwiat a po jego przekwitnięciu dopiero kolejne.Przy tej to okazji potraktujmy jego prezentację jako przywoływanie wiosny.

- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Pieknie Ci zakwitl
Moje maja paki,zrobily sobie krotka przerwe w kwitnieniu

Moje maja paki,zrobily sobie krotka przerwe w kwitnieniu