Tadzik jak wygramy w totka to kupimy sobie las liliowców
A teraz wam coś pokarze wybaczcie jakość fotki ale jeszcze nie umiem się obsługiwać aparatem od Marzenki
Powojnik tarasowy , kwitnący zimą
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Ewuniu cudeńka i wybór że fiu fiu naprawdę dobrze że mnie nie stać bo zdecydować wcale bym się nie umiała .
Marysiu i co z tego że wiosna tuz tuż kiedy u mnie śnieg pada.
Natuś , w totka nadal nie ma szóstki Jaki by kurs nie był zakupów nie będzie Korona chodzi 0, 162 , kiedyś było lepiej , 10-11 groszy . Śniegu coraz mniej , za kilka dni zniknie całkowicie.
Tadzik a Ty chociaż grasz w totka bo ja to tylko gadam o tym a w życiu raz chyba tylko za grałam
Marysiu u mnie najpierw padał deszcz i już miałam nadzieje że spłucze to wszystko , a później deszcz ze śniegiem a teraz już jest -5 i pada śnieg
A mój starszy syn , poznał człowieka , który wygrał w totka 10 milionów 3 lata temu . I szczerze mówiąc dopiero teraz uwierzyłam że to nie jest blef bo do tej pory to taj jakoś nie chciała mi się za bardzo wierzyć
Wygrane nie blef , Mój dobry znajomy wygrał w multi lotka 2 miliardy , 10 za 20 tys.( w starych złotych) . Dwu z mojego miasteczka miało szóstki. Jeden miliard , drugi już w nowej walucie 3 miliony. Żaden z nich już nie ma gotówki , wszystko wydali na domu i smochody. Żaden nie zainwestował.