Tereniu hortensja cudowna moje wszystkie patyki uschły i nic nie wyszło z ukorzeniania ich, miały listki , ale poschły
jak by ci się udało ukorzenić to fajnie byś miała, będę trzymać kciuki
tymczasem miłego wypoczynku
Witaj Teresko Wpisuję się na szybko, żeby zaznaczyć wątek a wieczorem na dłużej zasiądę w Twoim ogrodzie, słowo Małogoszcz w podpisie bardzo mnie przyciągnęło, mamy ten sam powiat Pozdrawiam
Bożenko Witaj Dziękuję bardzo i trzymaj mocno kciuki aby się udało Mnie większość też puściła listki i poschła a te na razie stoją
Pozdrawiam Danusiu Dziękuję za odwiedziny i pocieszające słowa . Cieszę się że to Akant ( dlatego go przywiozłam) już raz wysiałam nasionka a potem jak wszedł to go wytargałam bo myślałam że to chwast
Mogłabym prosić Cię o zdjęcia młodych sadzonek , oczywiście jak masz - to możne bym sobie zakodowała w tej pustej Czym okrywasz go na zimę ???
Darmokot Witam w moich skromnych progach i zapraszam kiedy tylko zechcesz
Jak się cieszę że mieszkasz niedaleko i ze trafiłeś do mnie , obiecuję wstąpić z rewizytą - możne coś wypatrzę , poznam gdzie mieszkasz
Tereniu przejrzałem Twój ogród, masz wspaniałe rośliny, wiele niezwykłych okazów, widziałem u Ciebie - i tylko u Ciebie i u siebie 'ślepe astry', nigdzie indziej ich nie spotkałem- oraz sporo innych kwiatków co u mnie rosną, widać od razu, że sąsiadami jesteśmy W jakiej miejscowości masz działkę? Aaaa i jeszcze jestem pod wrażeniem ilości osób z Kielecczyzny w Twoim ogrodzie Pozdrawiam, będę często do sąsiadki zaglądać i zapraszam do siebie
Michale Witam Dziękuje i zapraszam częściej Z kieleckiego jest nas trochę Moja działka w Małogoszczu na obrzeżach za obwodnicą .
U Ciebie już byłam i jeszcze pójdę bo ładnie się zapowiada ale czasu nie mam za wiele Ewuniu ja znowu odpoczywam , laptopa mam ze sobą , będę do Was zaglądać Zleci szybciutko i wrócę zdrowa i w pełni sił
No tak ... ja wróciłam do domu to Ty pojechałaś w świat po zdrowie ...i tak się mijamy...
Do wiosny wrócisz z nowymi pokładami zdrowi,energii i pozytywnych myśli.
Zajrzyj do mnie po nowe inspiracje dla dobrego i ciekawego przeżycia roku 2013 - robie stopniowo serię dobrych rad a przy okazji przegląd swych kwiatów - zapraszam.
Trzymam kciuki za Twe maleństwa hortensjowe - udało Ci się, oby przetrwały przedwiośnie to potem juz więcej słońca i z górki.
Pozdrawiam