był czas kiedy doprowadzały nas do szewskiej pasji tak ich było wiele, że ręce opadały....ale znaleźliśmy środek który skutecznie je eliminuje....
Zbyszek...... ma rację....najlepiej mieć święty spokój z turkuciami
Beatab.....nie tęsknij za kretem, on również może Cię wyprowadzić z równowagi a jak z turkuciami jesteście bezradni....podpowiem jak się z nimi rozprawić

zielonajagodo......jestem ale bardzo mi miło, że zatęskniłaś za mną....u mnie na parapetach nie najciekawiej ale Heliotrop posiany w krążkach torfowych już na wierzchu, muszę w chłodniejsze miejsce go umieścić bo się wyciągnie.....lawenda też już w krążkach ale jeszcze nie widoczna......reszta czeka w torebeczkach, myślę że w tym tygodniu coś więcej znajdzie się w doniczkach....
AVE......machniom zrobimy jak się obudzą turkucie.....
dzisiejszy dzień miałam w planach Gardenię ale pilniejsze sprawy wzięły górę.....byłam w Poznaniu w OBI itp. w poszukiwaniu tapety z motywem kwiatowym....nie znalazłam tego co bym chciała więc musiałam trudy sobie zrekompensować.....

...nazwy nie jestem pewna ale widniało tam PIANO....może ktoś potwierdzi albo zaprzeczy.....