Romeczko -zdjęcia oglądałam u Ola i u Elci .My jesteśmy z Łodzi to nie problem będzie z sadzonkami -Marysi wyślę patyczki a Tobie wsadzę zaraz po ścięciu w doniczki i opiszę która jest która .Orliki- kupiłam nasionka i będę wysiewała wprost do gruntu -one w tym roku i tak chyba nie zakwitną? a jak bym dzisiaj wysiała
to co-zakwitną??ja już kiedyś je miałam -ale mi wyginęły -mało były podlewane -nie zawsze mogłam być na działce nawet w weekendy Ela
Basiu nie tylko u Olka........... Było spotkanie u Ewy , Tesi , Basi , u mnie i dalej będziemy zimę spędzać w gronie forumowym ...........szybciej zleci Elu bardzo się cieszę na patyczki hortensji ,piękna jest Pinky winky...........też wysieję orliki , to się wymienimy, jak masz warunki żeby w domu wysiać ..........to można i do ziemi w sierpniu......... na drugi rok zakwitną Aniu , Dorotko
Ewuś mam gości, nie mogę za dużo w kompie siedzieć Byłam wczoraj w naszej palmiarni ,dzisiaj jedziemy do muzeum ziemi Łódzkiej i manufaktury Helenko , Misiu bardzo przyjemne są nasze spotkanka Coraz bardziej się lubimy
Nie martw się............ ja też spróbuję, może jakoś nam się uda W tamtym roku pięć wychodowałam ...............trzy wydałam a dwie zimują Będę o Tobie pamiętała