Januszu, te dzielone kłącza pójdą już do doniczek?
Dzieliłam do tej pory tylko kłącza zwykłej kanny i robiłam to później bezpośrednio do gruntu. Nie mam co prawda za bardzo co dzielić, może tylko Russian Red i Scarlet Wave.
Iwonko .....dnia mam aż nadto tylko zdrowia brak. Posiałem tylko 10 szt i jeszcze nic nie widać. Dzielić trochę zacząłem ale na razie przerwa nie wiem jak długo. Musze nabrać sił choć jakoś to strasznie pod górę.
Janusz musisz się wyleżeć,bo z tą grypą nie ma żartów.Ja przez 2 miesiące się zbierałam .Jest niesamowite osłabienie,a tu na marzec zapowiadają mrozy.Zdrowiej ,bo tylko to się teraz liczy
Serdecznie dziękuję za życzenia zdrowia......pewnie skutkują, bo dziś lepiej się czuję. Spóźniony jestem z dzieleniem. Do siania nasion cann już nie przykładam wagi, bo za dużo tego wszystkiego. W nocy sypnęło z 10 cm śniegu ale jest ciepło i szybko się topi więc pewnie niedługo zaczną się prace w ogrodzie.
drozd pisze:Serdecznie dziękuję za życzenia zdrowia......pewnie skutkują, bo dziś lepiej się czuję. Spóźniony jestem z dzieleniem. Do siania nasion cann już nie przykładam wagi, bo za dużo tego wszystkiego. W nocy sypnęło z 10 cm śniegu ale jest ciepło i szybko się topi więc pewnie niedługo zaczną się prace w ogrodzie.
Mam takie pytanko ,czy można jeszcze kupić jakieś kłącza u Pana? Jak tak to jakie odmiany i w jakiej cenie.Pozdrawiam