marzena06 Ty chyba myślisz o krążkach torfowych takie ma Pati .Ja do tych doniczek torfowych posadzę arbuza,melona ,kiwano jak Przemek da znać że już czas mam je na próbę.Chcę jeszcze pobawić się ogórkami szczepionymi na dyni figolistnej zobaczę czy mi się uda.
e-babcia masz rację igły za tę cenę to okazja nawet jak trzeba pokryć koszt wysyłki Rysio jak wróci z podwórka to go wymiziam od Ciebie Jadziu.On to już kręci się koło legowiska jeża i tylko czeka aż wyjdzie latem to razem po werandzie paradowali ale teraz po zimie Jeży się zdziwi że mu kolega wyrósł
wielkakulka ja lubię szyć jak mam wenę inaczej to klapa
MID2006 widziałam te lilie na All ale jeszcze pójdę do Castoramy może tam też będą.Wiesz jak mamy koty to teraz nas odwiedzają wszystkie okoliczne ,a ja im wystawiam mleczko i karmę na taras ,a mąż im budkę zrobił z klartona ocieplaną styropianem i tam śpią te okoliczne koty.Ostatniej wiosny to kotka od sąsiada z działki w takim kartonie się okociła ,właściciel widząc mnie na ogródku przyszedł i się pyta czy u nas nie ma jego Kaśki gdzieś w krzakach z młodymi ja mu na to a owszem jest tylko nie w krzakach a na werandzie w pudełku z młodymi.Więc on pyta się czy nam przeszkadza ja mu na to że nie jeść jej daję i mleczko tydzień u nas była.Potem małe przeniosła do niego sama.Ale jak już były duże to przyprowadziła pierw jednego tygryska ale że się buntował zabrała go z powrotem i przyprowadzić chciała czarnego ale wyczuła drugą kotkę i zrezygnowała.Rok wcześniej to nam przyniosła dwa małe jednego do piwnicy ,a ja myślałam że nam te małe koty ludzie podrzucają a to ona co roku mi małe nosi dopiero ostatnio się zgadałam z sąsiadem i już teraz wiem czyje młode po podwórku biegają.Jednak te kotki wiedzą gdzie ich dzieciom będzie dobrze .