Ogródek Przemka cz.1
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przemku - ta marchew taka wyrosła u Ciebie czy tylko nią nas podpuszczasz ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Przemek przed nami chyba ucieka,bo od kilku dni tylko zdjęcia wstawi ,albo coś szybko napisze i znika z forum
Powiedzmi (jak wpadniesz na forum
)co za kwiatek jest po ślicznej róży,a przed margeritkami????Matko kochana,kiedy moje rośliny będą takie wielkie?Lilie - przecudo!
Mi sałata rzymska w ogóle nie wzeszła
Ale mam za to pomidory średnicy jakichś 3 - 4 mm!!!!

Powiedzmi (jak wpadniesz na forum

Mi sałata rzymska w ogóle nie wzeszła

Ale mam za to pomidory średnicy jakichś 3 - 4 mm!!!!
Pozdrawiam,Małgorzata
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zenku żelazo kupiłem w litrowej butelce na Zemborzyckiej. Stosuję je dolistnie głównie dla roślin rosnących na kwaśnej glebie (rododendrony i borówki) ale także dla cytryny i mandarynki.
Karolu to jest bardzo wczesna odmiana holenderska i ona już od tygodnia nadaje się do jedzenia. Jest bardzo smaczna. Można ją też wysiać na początku lipca i wtedy jest dojrzała pod koniec września lub na początku października.
Małgoniu końcówka roku szkolnego powoduje, że nie ma się czasu prawie na nic. Sadzonki tych kwiatków dostałem od pani Basi ale myślałem, że to klarkie a to jest nie wiadomo co. Na zdjęciach jest kapusta pekińska. Sałatę rzymską siałem 3 dni temu ale jeszcze nie wschodzi.
Karolu to jest bardzo wczesna odmiana holenderska i ona już od tygodnia nadaje się do jedzenia. Jest bardzo smaczna. Można ją też wysiać na początku lipca i wtedy jest dojrzała pod koniec września lub na początku października.
Małgoniu końcówka roku szkolnego powoduje, że nie ma się czasu prawie na nic. Sadzonki tych kwiatków dostałem od pani Basi ale myślałem, że to klarkie a to jest nie wiadomo co. Na zdjęciach jest kapusta pekińska. Sałatę rzymską siałem 3 dni temu ale jeszcze nie wschodzi.
-
-
-
Rano jeszcze tylko zapakować skrzyneczki i w drogę. Nie pakowałem jeszcze tylko powojników ale dzisiaj nie miałem nastroju więc dorzucę je jutro. Z Kaziem jestem umówiony na 9.00 więc po południu możesz się nas spodziewać. Dobrze będzie jak zrobimy u Ciebie przechowalnię roślinek bo w samochodzie w czwartek mogłyby się ugotować. Z trafieniem do Karola mamy nadzieję, że nam pomożesz?
-
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie Małgosiu, nie.Dlatego jeżeli będzie to możliwe to chciałabym odebrać roślinki jutro, ale to zależy od Przemka
Nie ma sensu żebym przyjeżdżała około 22-ej.
Przemek będzie u nas-czyli we Wrocławiu-kilka dni, więc mam nadzieję, że jeszcze sie spotkamy.
Może jak chłopaki będą mieli wyjeżdżać
Ok Przemku, zadzwonię.
Nie ma sensu żebym przyjeżdżała około 22-ej.
Przemek będzie u nas-czyli we Wrocławiu-kilka dni, więc mam nadzieję, że jeszcze sie spotkamy.
Może jak chłopaki będą mieli wyjeżdżać

Ok Przemku, zadzwonię.
-