Elu, u nas za oknem też widoki depresyjne, ale gdy spojrzę na wspomnienia lata..od razu mi lepiej

Lawenda ucięta w ogrodzie, odmiana długokwiatowa, francuska.
Pat, cały dzień spędzony wśród pięknych roślin, pachnących kwiatów i zielono-zakręconych ludzi - to spora dawka pozytywnej energii

Było mi to potrzebne

Na zdjęciach jest
V. Fraise, którą tak Ci polecałam - najlepsza hortensja u mnie
Małgosiu, cieszę się, że masz takie odczucia! Najważniejsze, żeby w domu były przytulnie..nie przepadam za katalogowymi, nieskazitelnymi wnętrzami, w którym strach nawet rozlać kawę na blacie ;-)
Margo, dzień był bardzo udany, już nie mogę doczekać się jutra! Dziękuję za komplementy pod adresem zasłon

Miłego weekendu!
Martusia, Ewa, Dorotka
Konwalio, u nas dzisiaj śnieżyce i masa tego białego leży na drogach i w ogrodzie

Od jutra ma jednak być odwilż - na to liczę
Asiu, sprawiłaś mi wiele radości takim serdecznym komentarzem

Zapraszam do odwiedzin! Ściany na razie zostają w tym odcieniu, w świetle dziennym efekt jest lepszy. Miłego weekendu
Dorotko, ekspozycja Ćwika nie była duża, w sprzedaży było ok. 20 odmian i to raczej klasyki Kordesa z poprzednich kolekcji. Nowości jak np.
Constanze Mozart ma być dostępna dopiero w kolejnym sezonie
Ilonko, Konwalio tak jak pisałam, kupiłam różę, trochę cebul (lilie i hippeastrum), a pozostałe zakupy jutro. Większość ekspozycji wyprzedaje się jutro po południu
Aguś, u nas za oknem też śnieżna masakra, a na Gardenii miałam wrażenie, że przeniosłam się w innym świat

Naładowałam bateryjki, nacieszyłam oczy i inne zmysły, zaplanowałam małe zakupy, ale przede wszystkim przemiło spędziłam czas - bezcenne
Lulka, podpór na pnącza akurat nie widziałam, ale być może coś mi umknęło w nadmiarze wrażeń ;-)) Jutro się rozejrzę dokładniej. Szkoda, że nie dotarłyście, ale pogoda faktycznie fatalna dzisiaj
Wando, Dorotko, te dekoracje faktycznie urocze, kilka wpadło mi w oko, ale nie są to tanie rzeczy...Podobny asortyment mamy dostępny na miejscu, na giełdzie w Poznaniu - tam można podjechać w weekend i wypatrzyć coś dla siebie
Lesiu, przyjeżdżaj koniecznie! Jak Wojtek i Zuzia pozwolą, urwij się na cały weekend, możesz przenocować u mnie
Madziu, pogoda paskudna, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...i przyjedziesz

Dekoracje bajeczne, rośliny tez i wszystko na sprzedaż

Trzeba tylko worek pieniędzy, dosłownie, bo plastik tam nie działa
Zakupy jutro, dzisiaj tylko róża i cebule