TERDOB-TERENIU---Mój stoi na parapecie południowym ale mimo to jest nieco zanemizowany ale skoro Ci się podoba,tzn.że najgorzej nie wygląda?
NASTIA-JOASIU---Cieszy to co piszesz i jeszcze bardziej mobilizuje do poświęcenia więcej uwagi swoim roślinkom.
MONIKWIATY-MONIKO---O obcinaniu kwiatostanów dowiedziałem się od jednej z Was nieco po fakcie a istotnie doszło poprzez kilkakrotne kwitnienie do osłabienia mojego koleusa bo skarłowaciała nawet większa ilość liści.Posłuchałem Twojej rady-a oto miałem zapytać na forum- i oderwałem jeden z białych i dwa kolorowe odrosty i wsadziłem do wody by się ukorzeniły-dzięki za cenną podpowiedź.
bOZUNIA-BOŻKO---Tobie również dziękuję za podopowiedź odnośnie odmładzania i sposobu otrzymywania nowych sadzonek koleusa.
aGNIESZKA-AGNIESZKO---Dzięki za miłe słowa.
PAULA15-PAULINKO---Fajnie,że mój koleusik Ci się podoba,to cieszy.
KARNOVA---Co prawda to namiastka wiosny ale może zwiastun-oby?
IWONA1968-IWONKO---Przyznaję Ci rację,zdążyłem się przekonać,że kwitnienie osłabia roślinę i trochę szkoda,że kwiatostany trzeba usuwać bo wyglądają całkiem ciekawie?Miło słyszeć,że sesja udana-dzięki.
Wszystkim Wam dzięki za bardzo miłe słowa i kolejne sympatyczne odwiedziny do których ponownie Was,Forumowiczów i Gości zapraszam i pozdrawiam
Dla uwydatnienia jeszcze bardziej urody koleusa w ogóle,który też jest moim oczkiem w głowie pozwalam go sobie tym razem zaprezentować w kolażach:
Pozdrawiam Wszystkich