Rośliny pod blokiem
- tralaluszy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Rośliny pod blokiem
Więc jak masz glejt za spółdzielni, to nikt ci bezkarnie nie skosi.
Pozdrawiam - BabajAGA
- max1232
- 500p
- Od: 30 sty 2010, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Spróbuj jeszcze raz i posadzę coś pod oknami.Jeśli skoszą to trudno a jak nie to niech rosną roślinki.
- szy---
- Od: 31 sty 2013, o 14:40
Witam będę rozmawiał z administracją w sprawie zrobienia ogródka przed blokiem na razie nie ma tam trawy bo na jesień były rury kładzione od cieplej wody czy mam jakieś szanse , żeby administracja się zgodziła na ogródek i obsadzenie podwórka żywopłotem.
Zawsze warto spróbować. Prężna spółdzielnia to nawet może jakieś fundusze da na sadzonki.
Jednakże osobiście uważam że lepiej aby to były ciekawe krzewy niż sezonowe rośliny bo wtedy jesienią i zimą kiepsko goła ziemia wygląda.
Jednakże osobiście uważam że lepiej aby to były ciekawe krzewy niż sezonowe rośliny bo wtedy jesienią i zimą kiepsko goła ziemia wygląda.
Pozdrawiam Tomek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tytuł wątku powinien być szczegółowy - uszanuj pracę odpowiadających expertów i włóż trochę wysiłku w treściwy tytuł tego o co pytasz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tytuł wątku powinien być szczegółowy - uszanuj pracę odpowiadających expertów i włóż trochę wysiłku w treściwy tytuł tego o co pytasz.
- szy---
- Od: 31 sty 2013, o 14:40
Re: Żywopłot pod blokiem
Co zrobić , żeby psy nie wchodziły tam gdzie chcę zrobić ogródek posadzić żywopłot z tuj?
Z jednej strony rośnie jakiś żywopłot z krzaków tylko jest bardzo marny gdybym posadził z dwóch stron tuje to czym uzupełnić liściasty żywopłot.
Z jednej strony rośnie jakiś żywopłot z krzaków tylko jest bardzo marny gdybym posadził z dwóch stron tuje to czym uzupełnić liściasty żywopłot.
- PiotrekP
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja na psy stosuję berberysy. Im większy kolec tym lepiej 

Pomysł z berberysami jest ekstra bo bardzo ładnie wyglądają na tle zielonych tuj.PiotrekP pisze:Ja na psy stosuję berberysy. Im większy kolec tym lepiej
Pozdrawiam Tomek
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Myślę,że ognik jest skuteczniejszy od berberysa, mój gęstowłosy pies berberysa się nie obawia-lekko go przeczesuje po futrze. No chyba,żeby berberys juliany.
Pozdrawiam - BabajAGA