Mój ogród na fotografii - cz.III
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii - cz.III
Elu! ...u mnie tez pada bardzo drobny śnieg, a temp. +1... 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też drobny śnieg pada nieprzerwanie od rana
ale siedzę nad zamówieniem różanym, a to zdecydowanie poprawia mi nastrój
Podobnie jak Ty cieszę się, że juz nie muszę chodzić do pracy...chociaż jeszcze pracuję, ale to juz tak w sposób nieregularny i jak "wolny człowiek", a to zupełnie co innego, niż wstawac codziennie rano...brr!

Podobnie jak Ty cieszę się, że juz nie muszę chodzić do pracy...chociaż jeszcze pracuję, ale to juz tak w sposób nieregularny i jak "wolny człowiek", a to zupełnie co innego, niż wstawac codziennie rano...brr!

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiosna wiosną a póki co drogę mam nieprzejezdną Wieczorem odśnieżana była ale na tyle ,że dziś rano ledwie przeszłam a żaden samochód nie dojedzie 500 metrów do mojego domu .Dziś eM sam odśnieży by wjechać na podwórko.
.Uroki zimy Dobrze ,że to już końcówka. 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bogusiu w wielu wątkach (także w moim) wszyscy narzekają na nastrój. Mimo że słonko zaświeciło to z humorem kiepsko. Ani pisać ani mówić się nie chce. Miłego wieczoru i niech się zmieni na lepsze 

- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Witaj
Tak przeglądam te twoje wątki i stwierdzam u Ciebie że jest taki ogród z klimatem zrobiony tak cudnie tu u cb że che się tej wiosny

Tak przeglądam te twoje wątki i stwierdzam u Ciebie że jest taki ogród z klimatem zrobiony tak cudnie tu u cb że che się tej wiosny

Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- bwoj54
Ewuś / gajowa/....złe samopoczucie, niekorzystną aurę ...rekompensujesz realizacją różanych chciejstw
Potwierdzam Ewo, to jest komfort...móc budzić się rano bezstresowo...choć niejednokrotnie wcześniej niż musiałam wstać do pracy. Jesteśmy szczęściarami
Beatko!/Beciu/...ale optymistycznie to ujęłaś" dobrze,że to końcówka zimy". Oby tak było....
U mnie na szczęście drogi przejezdne..czyste...drogowcy spisują się...
Marysiu/ Maska/...awatarek
Widząc tak rozbrajający Twój uśmiech ...poprawia się od razu człowiekowi nastrój.Życzę Tobie
też samych miłych chwil w oczekiwaniu na wiosnę i choć trochę
Piotrze!...dziękuję za miłe słowa...Wiesz mi,ze dopiero teraz będę miała czas na dokonanie zmian w swoim ogrodzie. Do tej pory powstawało wszystko spontanicznie, bez planowania i głębszych przemyśleń
Ot ...na zasadzie...kupione...posadzone....wyplewione ...niech rosnie i cieszy oko.

Potwierdzam Ewo, to jest komfort...móc budzić się rano bezstresowo...choć niejednokrotnie wcześniej niż musiałam wstać do pracy. Jesteśmy szczęściarami

Beatko!/Beciu/...ale optymistycznie to ujęłaś" dobrze,że to końcówka zimy". Oby tak było....
U mnie na szczęście drogi przejezdne..czyste...drogowcy spisują się...

Marysiu/ Maska/...awatarek

Ot ...na zasadzie...kupione...posadzone....wyplewione ...niech rosnie i cieszy oko.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witam Bogusiu,u mnie dziś-5,przez cały dzięń,i podobnie jak u ciebie kiepski nastrój .Ta pogoda pochmurna nas wykończy
,ale u ciebie zawsze miło, 

- bwoj54
Dziękuję Jadziu...źle znoszę taką ponurą, wilgotną pogodę..... 

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Bogusiu witaj
jaka jest u Ciebie pogoda? u mnie sypie i sypie 

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Bogusiu - myślałam że tylko mnie ogarnęła jakaś niemoc, nawet mi się dzisiaj czytać forum nie bardzo chciało, że o pisaniu nie wspomnę - a tu u Ciebie czytam, że więcej osób narzeka na samopoczucie...czyli po prostu to niekorzystny wpływ pogody zapewne...
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Co by tu nie marudzić....
poproszę o zdjęcie Twoich pięknych szałwii
prosii
poproszę o zdjęcie Twoich pięknych szałwii
prosii

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Tak wracaliśmy wieczorem samochodem z synem bo byliśmy na spotkaniu forumkowym jak w palmiarni i było bardzo miło,ale właśnie wracając wieczorem przez miasto to środek zimy,ślisko mrożno i wszystko zasypane śniegiem 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Bogusiu
Witam
Przyszłam od Ewy obejrzeć Twój warzywniak i
już zostałam . Wyczytałam cały watek - piękny nie tylko warzywniak ale cały ogród
Taki duży - masz gdzie poszaleć
Jeśli pozwolisz będę podglądać Twoje przedszkole i uczyć się jak dbać o pomidorki i kwiatuszki .
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- bwoj54
Przemku witaj....nareszcie do mnie zajrzałeś...ale wybaczam.... to przez ten nawrót zimy nie mozesz do mnie trafić, prawda?Pozdrawiam cieplutko!
Marysiu/amba/...mieszkam w regionie o dużej wilgotności...dlatego choroby reumatyczne dają się we znaki..Na dodatek tej zimy mało slońca, nadmierna wilgotnośc potęguje dolegliwości. Sprawdzonym dla mnie lekarstwem ,dla duszy i ciała to...dużo
i szaleństwo ogrodowe.Czekam na spełnienie z utęsknieniem.
Ewuniu/drewutnia/....odszukam ....wstawię...
Ewuś... fotka kiepskiej jakosci...szałwia też nie bardzo efektownie tu prezentuje się...

Elu!/ ElleBelle/...super,że uczestniczyłaś w spotkaniu ...Pogoda u mnie nienajgorsza...pada drobniutki śnieg....rano -5C ....teraz - 2C
pozdrawiam jak zwykle cieplutko od
Tereniu/ Terdob/...witam serdecznie i dziękuję za miłe słowa pod adresem mojego warzywniaka i ogrodu. Proszę bardzo zaglądaj do mnie w każdej wolnej chwili, podglądaj, pytaj....jeśli będę miała w danej kwestii sprawdzoną wiedzę i doświadczenie...chętnie podzielę się.

Marysiu/amba/...mieszkam w regionie o dużej wilgotności...dlatego choroby reumatyczne dają się we znaki..Na dodatek tej zimy mało slońca, nadmierna wilgotnośc potęguje dolegliwości. Sprawdzonym dla mnie lekarstwem ,dla duszy i ciała to...dużo

Ewuniu/drewutnia/....odszukam ....wstawię...

Ewuś... fotka kiepskiej jakosci...szałwia też nie bardzo efektownie tu prezentuje się...

Elu!/ ElleBelle/...super,że uczestniczyłaś w spotkaniu ...Pogoda u mnie nienajgorsza...pada drobniutki śnieg....rano -5C ....teraz - 2C
pozdrawiam jak zwykle cieplutko od

Tereniu/ Terdob/...witam serdecznie i dziękuję za miłe słowa pod adresem mojego warzywniaka i ogrodu. Proszę bardzo zaglądaj do mnie w każdej wolnej chwili, podglądaj, pytaj....jeśli będę miała w danej kwestii sprawdzoną wiedzę i doświadczenie...chętnie podzielę się.

- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Witaj Boguniu
Pozdrawiam Cię cieplutko w ostatnie dni zimowe (mam nadzieję )
Zdjęcia ogrodowe cudne, już niedługo i znowu będą cieszyły nas takie widoki

Zdjęcia ogrodowe cudne, już niedługo i znowu będą cieszyły nas takie widoki