Jaka ta zima ładnaI krótka
Aż szkoda,że się wkrótce skończy WITAM SIARCZYŚCIE
Trudno jest uchwycić grubodzioba,bo są płochliwe.Wczoraj mi się prawie udało ........
Zrobiłem sporo zdjęć wczoraj,będzie co pokazywać
Jak to co ...błękitu nieba nam potrzeba , troszkę słońca ..my wreszcie móc normalnie żyć i funkcjonować ...a czerwień ...uwielbiam - jest taka gorąca , jak ..Flamenco ...Carmen ...
zimowe widoczki ładne,,,ale ja wole te letnie,,,cieplejsze ostróżki masz śliczne ale i jeżówki ładniutkie A to zdjatko z jeżówką zieloną i rudbiekia ,,,,pięknie wygląda,,Ja mam 3 jeżówki zamówiłam jeszcze 2,,,na więcej nie mam miejsca
JAGÓDKA i ANIA
Mnie trochę umilił te zimowe chwile KRIS,który mi podesłał parę ładnych obrazków z kwiatami Krzysztof,dzięki
A na takie jeżówki miałyby Panie miejsce i ochotę Pytanie retoryczne ...
.........
Zielona,GREEN JEWEL,ma trochę inny odcień - może to sprawa gleby
Bo dostałem ją w ramach wymiany od ZBYSZKA Druga to też nówka sezonu 2012
Kwiaty,choćby piękne,głodu nie zaspokoją,o nie A na obiad różne dania się podaje...
Ktoś dziś zje mascarpone z owocami/ślinka leci,co nie /a dajmy na to ja - pomylone z zasmażanymi
buraczkami i surówką z ogórków i cebuli Proste,chłopskie jadło To lubię...jak pisał Poeta.
Coś mi się zdaje,że częściej w polskich domach były dzisiaj mielone Taka nasza słowiańska uroda
A do popicia : Hania preferuje gin z tonikiem,Marzenka - piwo bezalkoholowe .........