Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
Re: Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
Iwonko, Ty jesteś obeznana w ogrodowych dekoracjach... od dawna szukam czegoś w stylu tabliczki 'welcome to my garden' - eleganckiej, z klasą - póki co bezskutecznie... może nakierujesz mnie na jakieś fajne miejsce?

- majowa
- 1000p 
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Piotrze, jest mi bardzo miło  

Aga - to ma być do powieszenia na zewnątrz? Wyślę Ci kilka adresów sklepów z których korzystam na priv. A jak coś mi wpadnie w oko, oczywiście napiszę.

Aga - to ma być do powieszenia na zewnątrz? Wyślę Ci kilka adresów sklepów z których korzystam na priv. A jak coś mi wpadnie w oko, oczywiście napiszę.
Tak, na zewnątrz... dzięki z góry 

No to i ja się wpisuje, aby wątek mi nie uciekł. Ciekawa jestem bardzo jak wiele uda Ci się w tym roku zdziałać w nowej części ogrodu, będę Ci mocno kibicować i z niecierpliwością czekać na nowe zdjęcia Twoich ogrodowych poczynań.

Witaj. Ale masz cudny klimat w ogrodzie, jak we włoskiej knajpce. Miło byłby usiąść na chwilę.

pozdrawiam Ela

- aage
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Iwonko cieszę się że założyłaś nowy wąteczek...cudnie, a ozdoby dodają elegancji   .
 .
Będę podglądać nowego projektu i jego realizacji.
Bardzo lubię u Ciebie bywać 

Czy mogę również prosić o adresy na PV

.
 .Będę podglądać nowego projektu i jego realizacji.
Bardzo lubię u Ciebie bywać

Czy mogę również prosić o adresy na PV

- ewa_rozalka
- 1000p 
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko masz pięknie i schludnie .Też bym tak chciała ,ale ja jestem tak zachłanna na rośliny ,że nie mogę się powstrzymać przed zakupem kolejnych.U Ciebie wszystko takie harmonijne i spokojne.

- majowa
- 1000p 
Kleo - dziękuję za przybycie i kibicowanie. Sama jestem ciekawa na ile starczy mi sił, energii i niestety co tu kryć - sakiewki  
Elu - witaj u mnie Zasiadaj, odpoczywaj a i lampeczka włoskiego wina lub mocnego espresso się znajdzie
 Zasiadaj, odpoczywaj a i lampeczka włoskiego wina lub mocnego espresso się znajdzie   

Agee i nawzajem tez lubię do Ciebie zaglądać. Namiary podeślę jutro, bo mam na komputerze w pracy
 tez lubię do Ciebie zaglądać. Namiary podeślę jutro, bo mam na komputerze w pracy
Ewo-rozalko, dziękuję . Harmonia o której piszesz, ro raczej wynik braku czasu, pozwalam sobie tylko na takie rośliny które są samoobsługowe, na ogród mam tylko sobotę, niedzielę i czasem późne wieczory
. Harmonia o której piszesz, ro raczej wynik braku czasu, pozwalam sobie tylko na takie rośliny które są samoobsługowe, na ogród mam tylko sobotę, niedzielę i czasem późne wieczory  .
.

Elu - witaj u mnie
 Zasiadaj, odpoczywaj a i lampeczka włoskiego wina lub mocnego espresso się znajdzie
 Agee i nawzajem
 tez lubię do Ciebie zaglądać. Namiary podeślę jutro, bo mam na komputerze w pracy
 tez lubię do Ciebie zaglądać. Namiary podeślę jutro, bo mam na komputerze w pracyEwo-rozalko, dziękuję
 . Harmonia o której piszesz, ro raczej wynik braku czasu, pozwalam sobie tylko na takie rośliny które są samoobsługowe, na ogród mam tylko sobotę, niedzielę i czasem późne wieczory
. Harmonia o której piszesz, ro raczej wynik braku czasu, pozwalam sobie tylko na takie rośliny które są samoobsługowe, na ogród mam tylko sobotę, niedzielę i czasem późne wieczory  .
.- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
 ok będę czekać
 ok będę czekać- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Witaj Iwonko, jakie miłe zaskoczenie na dzień dobry. Nowy wątek i moje ulubione fotki. Trzymam kciuki za nowe wyzwanie 

- ewa_rozalka
- 1000p 
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Iwonko aby stworzyć taki ogród to nie wystarczy brak czasu .Ty jesteś po prostu zdolna kobitka . 

- 
				Pashmina2006
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj majowa  . Jestem zachwycona! Moje poprzedniczki mają rację.. jest wszystko pięknie i harmonijnie. Bardzo mi się podobają wszystkie ozdoby, piękny kolor trawniczka. Rabaty przed domem super! A lampy dają taki spokojny i romantyczny nastrój. Plotę bez ładu i składu bo po prostu podoba mi się WSZYSTKO! Czekam  w takim razie na wiosnę i dalsze Twoje poczynania:)
 . Jestem zachwycona! Moje poprzedniczki mają rację.. jest wszystko pięknie i harmonijnie. Bardzo mi się podobają wszystkie ozdoby, piękny kolor trawniczka. Rabaty przed domem super! A lampy dają taki spokojny i romantyczny nastrój. Plotę bez ładu i składu bo po prostu podoba mi się WSZYSTKO! Czekam  w takim razie na wiosnę i dalsze Twoje poczynania:)

. Jestem zachwycona! Moje poprzedniczki mają rację.. jest wszystko pięknie i harmonijnie. Bardzo mi się podobają wszystkie ozdoby, piękny kolor trawniczka. Rabaty przed domem super! A lampy dają taki spokojny i romantyczny nastrój. Plotę bez ładu i składu bo po prostu podoba mi się WSZYSTKO! Czekam  w takim razie na wiosnę i dalsze Twoje poczynania:)
 . Jestem zachwycona! Moje poprzedniczki mają rację.. jest wszystko pięknie i harmonijnie. Bardzo mi się podobają wszystkie ozdoby, piękny kolor trawniczka. Rabaty przed domem super! A lampy dają taki spokojny i romantyczny nastrój. Plotę bez ładu i składu bo po prostu podoba mi się WSZYSTKO! Czekam  w takim razie na wiosnę i dalsze Twoje poczynania:)- majowa
- 1000p 
Magda - a to właśnie po Twoich słowach w poprzedniej części, że pewnie powitam wiosnę nowym wątkiem, zmobilizowałam się i założyłam nową część. Jesteś mianowana matką chrzestną nowej części 
Ewa no skoro tak mówisz, to nie będę dyskutować A tak na poważnie - chciałabym mieć więcej kwiatów, kolorów. W nowej części pojawią się róże i trochę kolorowych plam. Tylko co na to mój chory kręgosłup
 A tak na poważnie - chciałabym mieć więcej kwiatów, kolorów. W nowej części pojawią się róże i trochę kolorowych plam. Tylko co na to mój chory kręgosłup  Chociaż opukać, odkąd więcej się ruszałam po "placu budowy" latem ból ustąpił.
  Chociaż opukać, odkąd więcej się ruszałam po "placu budowy" latem ból ustąpił.
Magda (MID2006) - kolejna Madzia u mnie Dziękuję za odwiedziny i tyle komplementów. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba.
 Dziękuję za odwiedziny i tyle komplementów. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba.

Ewa no skoro tak mówisz, to nie będę dyskutować
 A tak na poważnie - chciałabym mieć więcej kwiatów, kolorów. W nowej części pojawią się róże i trochę kolorowych plam. Tylko co na to mój chory kręgosłup
 A tak na poważnie - chciałabym mieć więcej kwiatów, kolorów. W nowej części pojawią się róże i trochę kolorowych plam. Tylko co na to mój chory kręgosłup  Chociaż opukać, odkąd więcej się ruszałam po "placu budowy" latem ból ustąpił.
  Chociaż opukać, odkąd więcej się ruszałam po "placu budowy" latem ból ustąpił.Magda (MID2006) - kolejna Madzia u mnie
 Dziękuję za odwiedziny i tyle komplementów. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba.
 Dziękuję za odwiedziny i tyle komplementów. Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba.- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
O jej, matka chrzestna brzmi poważnie, ale pięknemu ogrodowi miło matkować  

Iwonko, czy trawę, którą masz w donicy traktujesz jako jednoroczną, czy w jakiś sposób ją przechowujesz?

Iwonko, czy trawę, którą masz w donicy traktujesz jako jednoroczną, czy w jakiś sposób ją przechowujesz?
- majowa
- 1000p 
Mówisz o tej trawie w tle zdjęcia z dyniami? To miskant chiński Gracillimus. Przechowuję go w opatulonej donicy. Mam nadzieję, że przeżył.