Namiocik przeżył 4 sezony a folia jest jak nowa. Na zimę oczywiście jest składany.

Dziekuje Rybka i zycze obfitych plonow
  Dziekuje Rybka i zycze obfitych plonow 

Przypomniało mi się, że z budowy zostały mi czerwone i niebieskie kawałki rurek "wodnych". Powinny być akurat jako osłona prętów, nie wiem tylko czy wystarczy mi na całość. Znajomy mówił, że można też w hurtowni elektrycznej kupić takie osłony do kabli, są ponoć 12 mm. Kombinuję więc dalej
 Przypomniało mi się, że z budowy zostały mi czerwone i niebieskie kawałki rurek "wodnych". Powinny być akurat jako osłona prętów, nie wiem tylko czy wystarczy mi na całość. Znajomy mówił, że można też w hurtowni elektrycznej kupić takie osłony do kabli, są ponoć 12 mm. Kombinuję więc dalej  Muszę sobie zrobić szablon do gięcia tych prętów, bo są dosyć sztywne.
 Muszę sobie zrobić szablon do gięcia tych prętów, bo są dosyć sztywne.
Dorcia łobuzie. A pasiorem chcesz ? Miały być gładkie i fi 6. Wtedy folia byłaby bezpieczna i w rączkach byś dogieła.darbo pisze:Kup pręty gładkie 6 i wystarczy, będzie na wieki. Jeśli dasz na to folie, to nic więcej. Jeśli agrowóknine to pomaluj jakąkolwiek farbą, bo się przetrze.

I mam
 I mam  Dam radę
 Dam radę  Dziękuję
 Dziękuję 

.
 .
 Mam nowe drewniane paliki ponad 2 metrowe. Sadzę tylko wysokie pomidory.
 Mam nowe drewniane paliki ponad 2 metrowe. Sadzę tylko wysokie pomidory.

). Została mi po budowie (robiła za wasserwagę), mam tego kilkanaście metrów, a nie wykorzystuję. Pręty na zimę i tak będą ściągane, chyba nawet wcześniej, jak się ogórki rozrosną. Myślę, że nie powinno się nic stać, bo rurka od kilku lat leży na zewnątrz i jest w porządku.
 ). Została mi po budowie (robiła za wasserwagę), mam tego kilkanaście metrów, a nie wykorzystuję. Pręty na zimę i tak będą ściągane, chyba nawet wcześniej, jak się ogórki rozrosną. Myślę, że nie powinno się nic stać, bo rurka od kilku lat leży na zewnątrz i jest w porządku.