Do nózek slicznym Paniom padam,ze do mnie przyszły i pocieszyc mnie chciały
Jakos sie trzymam, choć musze sobie wynajdowac zajecie aby nie myślec o smutkach...ranek sobie zajełam bo i tak kompa miałam okupowanego

Gosiu dzięki za telefon

a potem udzielił mi sie serial tym razem na żywo o pewnej pani W z Sosnowca....
Ale juz sie wybiłam ....
Majeczka ta fotka to z ubiegłego roku, tą koteczke nam podrzucili, ale mam sentyment do tego malucha

Trzymaj się...juz wiosna za zakretem ,mam nadzieje ,ze słońce nas jakimi promykami uraczy i bedzie lzej na duszy
Kasia no trzymam sie, z Wami oczywiscie jakos mi to lepiej wychodzi...słyszysz co te TVNy znowu z prognoza wyprawiaja...no jak tak mozna...nie wierze im ...
Eluska...no udzieliło mi sie ,masz rację, na dodatek spadek cisnienia ropi ze mnie flaczka

Ale co Ty nie dawam sie , tym bardziej ,ze mam mocne wsparcie

Ciesze się ,ze zajrzałas kochana ,i noski do góry
Effcia ...czas juz na nas nie czkeka nie

...umykaja nam te dni..

nie ma to jak w szkole,lekcje wlokły sie niemiłosiernie do dzwonka...a teraz smiga tydzień jak jeden dzień...chyba sie starzeję.....trzeba łapac każda chwile
Marysiu a co ci z prądowni tak u Was gmeraja w tym prądzie....I u mnie szaro niestety, niechby chociaz słońce wyszło...to by zupełnie inaczej było
Ewcia ta Nostalgia sliczna...moje niestety padła ,zawsze mi przypomina smakowity deserek
Monia i Ty bez humorku

No nier no...trza z tym skończyc ...nasze musi byc na wierzchu no....Ja się wczoraj rózyczkami ładowałam

pomaga
Pati ja jeszcze nie sieje...moze zacznę ale nie chce za wczesnie....wiem jak to pomaga..moze chociaz marune wysieję...masz racje trzeba sie jakos ratowac
Julianno...maluchy wszystkie sa rozkoszne nie...po kici zostały nam jedynie fotki....ciesze sie ,ze ma nowy, dobry domek
ale ale...31 dzionków do wiosenki
i dostałm dzisiaj nasionka pomidorasów z akcji wymiany nasion

niebawem zacznę siewy ...najlepsze jest to ze u sąsiadki