Aniu, anabuko1, zimą i nam, właścicielom futrzaków, nic innego nie pozostaje jak spanko i jedzonko

. Ożywimy się na wiosnę

.
Aniu, asta6265, dziękuje za odwiedziny i oczywiście zapraszam, wpadaj jak najczęściej, bardzo lubię miłych gości

.
Michał, Darmokot, nie ma zmiłuj, zima trzyma. Dopiero w niedzielę gdzieniegdzie śnieg stopniał, ale co z tego jak jutro ma zacząć padać, a zapowiadają opady przez cztery dni

, brr....
Nie myśl sobie, że tylko Twoje koty drą koty, ha ha. Taki trójkot lub czworokot układa się tylko wtedy, gdy temperatura spada poniżej 20 stopni. Taka kocia solidarność w obliczu klęski żywiołowej

.
Misia, lora, jak miło, że pamiętałaś, kotki miziam właśnie. Muszę przyznać się, że zupełnie zapomniałam o Tak Ważnym Kocim Dniu!!!

.
Ewuniu, ewunia7, ja również mam dosyć tego na "b" lub "ś" albo "z". Chętnie usłyszę "w" jak wiosna lub "s" jak słońce, brzmi niesamowicie

.
ela102, cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Ławeczka woła miłych gości i zaprasza na chwileczkę zapomnienia

.
Marysiu, amba19, o Dniu Kota nie pamiętałam

. Na szczęście futrzaki nie czytały wiadomości forumowych, fochów nie strzelały. Miziane są ponadnormatywnie, więc braków chyba nie odczuły

.
Spóźnione, ale za to podwójne głaski, mizianki i czochranki dla wszystkich futrzaków, a w szczególności kotków moich wspaniałych gości.
Dziś żurawkowe wspomnienia lata

.