No ja też będę siał i siał bo nasion jeszcze wszystkich nie wysiałem

Podziwiam tych co sadzę z nasion,,,ja tylkoz Twojej listy wybrałam rącznika,,,resztę wybrałabym sadzoneczki,,,bo nie lubie długo czekać na efektyPiotr=) pisze:Dziś chciałem jechać ze znajomymi na lodowisko ale wszyscy sie wymówili że im się nie che więc pojechałem do LM i żeby się pocieszyć to kupiłem nasionka![]()
-Tykwa
-Rącznik
-Żywe kamienie
-Krzew Mojżesza
-Kardiospermum
-Drzewo truskawkowe
-Ryż ozdobny
Bambusa mam w ogrodzie kupiłem go 3 lata temu sadzonkę roście jak szalony, Na pewno bym na nasiona sie skusił Ale jeszcze do nasiennego sie wybioredrewutnia pisze:Witaj Piotrze
Ty takie dość trudne do wysiewów roślinki wybierasz...
Chyba masz duże pokłady cierpliwości![]()
To może i bambus by Ci wszedł bo u mnie nie wyszedł z ziemi![]()
pozdr
Piotr miał m się odezwać po dojściu do ostatniej strony ale przy tym cedrze już nie wytrzymałem
i to była bardzo słuszna koncepcjaPiotr=) pisze:Posadziłem i wyprostowałem go żeby był wyższy
Nazwę ci napisze na wiosnę bo teraz jest zapakowany i nie będę go ruszał przypomnij się w marcu początekZbigniewG pisze: Piotr miał m się odezwać po dojściu do ostatniej strony ale przy tym cedrze już nie wytrzymałemto prawdopodobnie Glauca Pendula jakieś 9 lat temu miałem takiego już w łapkach ale przestraszyłem się przemarzania , okazało się jednak że dają sobie u nas radę i w tym roku wskoczył ponownie na listę zakupów, ta zima łagodna dla roślin więc przezimował chyba bez szkód -będę się o niego podpytywał
na kartce powinna być nazwa
mewa pisze:jakie cebule zamówiłeś?