Zlej paliwo ze zbiornika i zobacz czy tam jakich syfów nie ma
 do zbiorniczka paliwa idą 2 wężyki, a filtr jest tylko na jednym. I zobacz otworek w zakrętce zbiornika paliwa, może zatkany.
 do zbiorniczka paliwa idą 2 wężyki, a filtr jest tylko na jednym. I zobacz otworek w zakrętce zbiornika paliwa, może zatkany. do zbiorniczka paliwa idą 2 wężyki, a filtr jest tylko na jednym. I zobacz otworek w zakrętce zbiornika paliwa, może zatkany.
 do zbiorniczka paliwa idą 2 wężyki, a filtr jest tylko na jednym. I zobacz otworek w zakrętce zbiornika paliwa, może zatkany. To samo dzieje się z moją kosą i kosiarką. Naprawy, regulacje a po krótkiej eksploatacji problem wraca.
  To samo dzieje się z moją kosą i kosiarką. Naprawy, regulacje a po krótkiej eksploatacji problem wraca.Można mieć dwiesacred52 pisze:elektryczna umnie nie zda egzaminu bo przynajmniej raz na rok jeżdże do lasu oddalonego 2km

Potrzebowałem pilarki do niewielkiej pracy - raz w roku pocięcie drewna i czasem przycięcie gałęzi czy jakiejś deski.
 Potrzebowałem pilarki do niewielkiej pracy - raz w roku pocięcie drewna i czasem przycięcie gałęzi czy jakiejś deski.