Tosiu dziękuję za miłe przyjęcie ,wiedzę to ja mam książkową no i troszkę z własnych obserwacji obskoczyłam na razie ostatni wątek i zauroczyły mnie róże spotkanie w realu jak najbardziej ,jestem otwarta na nowe znajomości nie tylko wirtualne ,szkoda naszych wystaw w Chorzowie bo już ich nie będzie a zawsze można było coś ciekawego wypatrzeć ,teraz czekam tylko na wiosnę i spotkanie w realu
Różyczka Skłodowska na którą zwróciła uwagę Iza jest przecudna nie widziałam jej w ofertach internetowych ale juz przepadło bo koniec z zamówieniami...jeszcze mi clematisy po głowie chodzą
Skłodowska chyba od Kapiasa jak się nie mylę .Szkoda ,ze nie wiedziałam ,ze ona tak ślicznie będzie kwitnąć .Niestety ja sobie wybrałam Maritima chociaż nie żałuje ,że go wzięłam,ale ta też by sie przydała .Optowaliśmy chyba wtedy za Fishermansem ale czy to on ???? No i jak jej tu nie sadzić samych róż jak one się wprost śmieją do nas dobrze ,gdyby jeszcze były podpisane
Grażynko, piąta fota od góry na poprzedniej stronie, to róża kupiona razem z Anią i u Bogdana nazwana różowa rabatowa. Jest bez nazwy, ale kwitła cudownie. teraz siedzi w ziemi i zobaczymy. Nazwałam ją rabatowa Ani Czy o nią Ci chodzi? Jak coś, to skopiuj ją. Jadziu, masz rację, że nie są podpisane. Nie mam pojęcia jak to teraz zrobić
Jadziu, w tym roku zwołam konsylium i dotąd Was będę więzić, aż powiecie co to za dwa cuda mam Grażynko, ta różyca to Jubile Celebration. Cudo, zdrowe, pięknie kwitnące. Polecam z całego serca. U mnie jest 3 rok.
też po łbie dostałam, dobra zaraz zwalę Ciebie z krzesełka a irysy zetnę nie będą robić za tło - piękne dobrze widzę Nelly Moser czy kaprysi bo u mnie w ub.sezonie z dnia na dzień padł.
Nie wiem co on za jeden, bo kupiłam bez etykiety, ale z 1 kwiatem za 2,50. Leży na ziemi. Zobaczymy co pokaże w tym roku. Takich po 2,50 bez etykiet, właściwie same korzenie, jesienią kupiłam z 5 szt.
Oj Aniu trza Ci to było jeszcze porządnie sie nie wyleczyła, a znów się pochorowała .Do wiosny NAKAZ SIEDZENIA W CHAŁUPIE .Tosia nie wiem co to konsylium uradzi,trza by było z katalogiem dreptać po ogródku