Ogród w lasku
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w lasku
Aniu, u mnie też sniegu do kolan! Wiosny nic nie widać... A w liceum, jak to w liceum... wiadomo. Ratuje jedynie systematyczność i umiejętność kojarzenia
O depresji zapomnij, ona w niczym nie pomaga! Życzę powodzenia! Trzymam kciuki!

- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nelciu, u Ciebie też mam straszne zaległości!
O ile pamiętam to ostatni raz Cię odwiedziłam w połowie stycznia chyba.. Muszę to nadrobić. Zaraz wbijam!
Nie mam zamiaru popadać w depresję.. chociaż gnębi mnie fakt, że nie mogę swobodnie wyjść na zewnątrz i zacząć się cieszyć budzącym się życem.. Bo dla mnie to bardzo dużo, zresztą ostatnio złapałam taką głupawkę i codziennie patrzę na kalendarz i odliczam odliczam odliczam odliczam.. A czas się piekielnie dłuży, każdy dzień się ciągnie jakby trwał miesiąc
A u Ciebie już wiosennie czy jeszcze nie?

Nie mam zamiaru popadać w depresję.. chociaż gnębi mnie fakt, że nie mogę swobodnie wyjść na zewnątrz i zacząć się cieszyć budzącym się życem.. Bo dla mnie to bardzo dużo, zresztą ostatnio złapałam taką głupawkę i codziennie patrzę na kalendarz i odliczam odliczam odliczam odliczam.. A czas się piekielnie dłuży, każdy dzień się ciągnie jakby trwał miesiąc

A u Ciebie już wiosennie czy jeszcze nie?

Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Aniu, jak napisałam wyżej - u mnie śniegu do kolan, to gdzie ja mam tej wiosny szukać?
Dla mnie te ostatnie tygodnie zimy też dłużą się niemiłosiernie, też już dostaję głupawki, choć mam też trochę innych zmartwień. Tak naprawdę chętnie bym się z Tobą zamieniła, wróciła do szkoły! I do bezproblemowego życia, ale każdy patrzy na to z nieco innej perspektywy. 

- konwalia12
- 1000p
jej, przepraszam, jak ja czytam?!?!
Widzisz, totalne rozkojarzenie!
Hmmmm, pozwól, że zacytuję:
?!?! No co Ty?
Kogokolwiek starszego się pytam to za Chiny nie wróciłby do szkoły, zwłaszcza teraz, a ta tutaj takie rzeczy pisze....
Chociaż może i trochę jest w tym racji, bo w końcu teraz jesteśmy w takim wieku, w którym człowiek bardziej cieszy się z życia no i napradę z niego korzysta. Ale niekoniecznie jest bezproblemowo. Z tym się nie zgodzę do końca.
Liczę na to, że chociaż wiosna doda nam wszystkim sił i pogody ducha, bo jak widzisz same ponurasy...

Widzisz, totalne rozkojarzenie!
Hmmmm, pozwól, że zacytuję:
Tak naprawdę chętnie bym się z Tobą zamieniła, wróciła do szkoły! I do bezproblemowego życia, ale każdy patrzy na to z nieco innej perspektywy.![]()

Kogokolwiek starszego się pytam to za Chiny nie wróciłby do szkoły, zwłaszcza teraz, a ta tutaj takie rzeczy pisze....

Chociaż może i trochę jest w tym racji, bo w końcu teraz jesteśmy w takim wieku, w którym człowiek bardziej cieszy się z życia no i napradę z niego korzysta. Ale niekoniecznie jest bezproblemowo. Z tym się nie zgodzę do końca.

Liczę na to, że chociaż wiosna doda nam wszystkim sił i pogody ducha, bo jak widzisz same ponurasy...

Ogród w lasku
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja bym podała rękę Neli. Także bym wróciła do szkoły...
Zobaczysz, że kiedyś uznasz ten okres za najfajniejszy
Zresztą patrzę na moją zakochaną obecnie omal 18latkę. Zazdroszczę jej o ... tyci 
Zobaczysz, że kiedyś uznasz ten okres za najfajniejszy

- konwalia12
- 1000p
No rozumiem rozumiem jak najbardziej!
Wiem, że to okres, w którym świat jest, lub przynajmniej powinien być piękniejszy i wcale nie mówię, że u mnie tak nie jest! Po prostu mam taki dzień... a właściwie tydzień... może dwa. Przed wiosną jakoś zawsze mi tak ciężej. Ale kiedy wiosna nadejdzie to nie ma szans na takie samopoczucie, zobaczycie!

Wiem, że to okres, w którym świat jest, lub przynajmniej powinien być piękniejszy i wcale nie mówię, że u mnie tak nie jest! Po prostu mam taki dzień... a właściwie tydzień... może dwa. Przed wiosną jakoś zawsze mi tak ciężej. Ale kiedy wiosna nadejdzie to nie ma szans na takie samopoczucie, zobaczycie!

Ogród w lasku
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyjdzie wiosna i nasza Anusia będzie fruwać po ogródku 

Ja tam za szkołą w ogóle nie tęsknię a swojemu dziecku wręcz współczuję..sweety pisze:A ja bym podała rękę Neli. Także bym wróciła do szkoły...
Zobaczysz, że kiedyś uznasz ten okres za najfajniejszyZresztą patrzę na moją zakochaną obecnie omal 18latkę. Zazdroszczę jej o ... tyci

wolę odrobic 8 godzin i miec spokój niż siedziec w szkole a po szkole się jeszcze uczyc..

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- konwalia12
- 1000p
Aniu, dokładnie! Zobaczysz, że tak będzie!
Dario, i tego zdania się trzymajmy!
Co za zbieg okoliczności, ja właśnie też do Ciebie wpadłam, zaraz pozostawię jakiś ślad.. ;)
No to, żeby nie było tak tylko smutno u mnie, coś na rozweselenie oczywiście od serca

Dario, i tego zdania się trzymajmy!

No to, żeby nie było tak tylko smutno u mnie, coś na rozweselenie oczywiście od serca

Ogród w lasku
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Anusiu cudna ta serduszkowa różyczka
Sama tak pięknie obrobiłaś fotkę???

- konwalia12
- 1000p
Aguś, a tak teraz na szybko zrobiłam, bo była chwilka czasu. Rewelacyjne toto na pewno nie jest, ale od
Dario, mamy widocznie podobne poglądy
Chociaż nie chcę tutaj być pesymistką i smutasem, bo wiem, że szkoła jedną drogą a młodość drugą. Po prostu mam gorszy dzień- i marudzę na wszystko

Dario, mamy widocznie podobne poglądy

Chociaż nie chcę tutaj być pesymistką i smutasem, bo wiem, że szkoła jedną drogą a młodość drugą. Po prostu mam gorszy dzień- i marudzę na wszystko

Ogród w lasku
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Każda z nas trochę musi pomarudzić, mnie już na szczęście odpuścił taki nastrój. Ściskam życząc lepszego samopoczuciakonwalia12 pisze:Aguś, a tak teraz na szybko zrobiłam, bo była chwilka czasu. Rewelacyjne toto na pewno nie jest, ale od![]()
Dario, mamy widocznie podobne poglądy![]()

Fajny pomysł na świeczki. Z tych kawowych to pewnie zapach piękny się unosi? 

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Witaj wpadłam z rewizytą.
Ja jak poprzedniczki też bym się cofnęła te 20 lat.Inaczej bym sobie potem poukładała wszystko.
Chcesz się ze mną zamienić?
Ja jak poprzedniczki też bym się cofnęła te 20 lat.Inaczej bym sobie potem poukładała wszystko.
Chcesz się ze mną zamienić?