Jestem jestem....strasznie dzisiaj jakas zaspana i taka do tyłu no.....
Dobrze ,ze jestescie i sie goscicie

mam ochote przejechac sie do Liroya....tylko mi sie nie chce...bo za oknem biało.... ....
Zostało nam 34 dni do wiosenki... 
ponoc w weekend zacznie sie toto białe ...nudne topić
Julek u mnie słońca wczoraj za nic nie było ,,,no za nic...dzisiaj tez pochmur,bardzo
Aneczka miło mi bardzo ,ze wpadasz na kawusie

Ponoc od połowy lutego ocieplenie i tego sie trzymam
Patusia witaj

Rozbawiłas mnie tym eMem pielacym roslinki na kolanach...toz to bedzie cudnie u was jak Wy się tak wespół w zespół do robaty od marca wezmiecie....

Nic sie nie zmarnuje , zobaczysz !!!!
Majeczka no nie wytrzymałam i zzapytałam jak tam sprawy sie mają i maja sie dobrze

Ciekawa jestem czy
Pashmina spodoba sie mamie

Mam jeszcze dla niej w zanadrzu
Charming Piano ,Louis Odier i New Dawn
Ewa Pashminaka jakos na swieta ma być..tak cosa pamietam...a Ciebie co tak mało ostatnio,zapracowana jestes

Ewa chodzi Ci o powiadamianie na maila czy jak wchodzisz w
Watki z twoimi postami ?
Gosia tu juz dziewczyny wiedza gdzie co lezy

Nie krepuje sie

...a Ty cos masz dzisiaj dobry humorek
Effciu juz mówiłam kawka w lodówce ,albo w kredensie ...nie krępuje sie i wsadz łapki i poszukaj
Pati...cukiernica zawsze jest na stole ...a reszte juz wiesz ...no tak ja moge spac jak zabita ...ale burki rabanu narobia i koniec grasowania

U CIEBIE MA POOC DZISIAJ PADAC...I TO NIEZLE....TO BIAŁE
Małgosiu u mnie sniegu tyle co wczoraj...i nie chce go juz wiecej
Monia ale z Was niezła banda...musze chyba zapas kawki uzupełnic...no i kurka nic słodkiego nie mam dla Was ...moje dziecka to wszystko opróznią...no wszystko
Ania ...no widzisz klapa na całej lini....pózniej co zmontuje ...moze jakie lodzik co....wiesz , od dłuzszego czasu marzy mi sie WZ-tka z Lublina ...z Ratuszowej
Kasia daj spokój siadaj na kawunie, latte stoi a tymi TVNami sie nie przejmaj...u nich raz tak raz siak...jak tak mozna człowieka traktować Siła umysłu ta prognoze im zmienimy