Mój azyl
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój azyl
Kotki słodkie, fajnie, że tak w stadku się trzymają, moja kocica ma "alergię" na innych przedstawicieli swojego gatunku
, wyznaje zasadę "bez kija nie podchodź"
Ewa, co to za trawa na pierwszym zdjęciu, ta kępa po prawej stronie pod krzakiem (derenia?)?

Ewa, co to za trawa na pierwszym zdjęciu, ta kępa po prawej stronie pod krzakiem (derenia?)?
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- ewarb
- 500p
- Od: 9 lut 2012, o 14:20
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu cały wątek przeczytałam, cudny ogród już stworzyłaś ,masz fajnie, na takiej powierzchni bez ograniczeń można tworzyć wiele zakątków bez obaw że coś się
nie zmieści .Kociaki piękne , ilość mnie trochę przeraziła -chodzi mi o ich sierść -ja miałam zawsze psiuny i masę fruwających kudełków -teraz mam jedną sunię też
kudłacz, nie lubi wyczesywania więc dodatkowy problem. Masz przepiękne hortensje , też mam kilka -bukietówki i krzaczastą ,wszystko robiłam jak należy ,jak chodzi
o cięcie ale są jakieś niezgrabne -posadzone były w październiku 2011r. Z niecierpliwością czekałam do wiosny -a zapomniałam mam jeszcze jedną Vinki-Pinki ta to
trafiony egzemplarz wsadzona w 2010r chyba we wrześniu jest wszystko ok.,Do lipca rosły dobrze czyli zgrabnie póżniej porosły bardzo wysoko -przyrost ok 160cm
w pażdzierniku przesadziłam w inne miejsce -3 szt splotłam w warkocz i poprowadzę na drzewko najlepiej jak bym przesłała Ci ich zdjęcia-no i miała być jedna
Limelight raczej to nie ta odmiana ,ponieważ mam w przydomowym i widzę różnicę-i tak od wiosny
wypatrując pączuszków a tu nic wreszcie na
początku września pokazały się -zakwitły no ale nie do końca póżniej śnieg i zrobiło się ładniej one cały czas miały chęć jeszcze kwitnąć rozwijając kolejne płatki.
mam całą sesję zdjęciową od maja do 06 11-tydzień po tygodniu ich wzrost ,niezły jestem swir
-rok mi zleciał tak szybko jak nigdy dotąd nie wiem -ciachnąć
je całkiem przy ziemi czy nad 2 pąkiem ,żeby je jakoś uformować? co byś radziła?Do p.Szmita mam za daleko a on nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej bo to ma znaczenie skąd się kupuje ..ale się rozpisałam -ale jeśli Cię nie zanudziłam to proszę odpowiedz co myślisz
Ela
nie zmieści .Kociaki piękne , ilość mnie trochę przeraziła -chodzi mi o ich sierść -ja miałam zawsze psiuny i masę fruwających kudełków -teraz mam jedną sunię też
kudłacz, nie lubi wyczesywania więc dodatkowy problem. Masz przepiękne hortensje , też mam kilka -bukietówki i krzaczastą ,wszystko robiłam jak należy ,jak chodzi
o cięcie ale są jakieś niezgrabne -posadzone były w październiku 2011r. Z niecierpliwością czekałam do wiosny -a zapomniałam mam jeszcze jedną Vinki-Pinki ta to
trafiony egzemplarz wsadzona w 2010r chyba we wrześniu jest wszystko ok.,Do lipca rosły dobrze czyli zgrabnie póżniej porosły bardzo wysoko -przyrost ok 160cm
w pażdzierniku przesadziłam w inne miejsce -3 szt splotłam w warkocz i poprowadzę na drzewko najlepiej jak bym przesłała Ci ich zdjęcia-no i miała być jedna
Limelight raczej to nie ta odmiana ,ponieważ mam w przydomowym i widzę różnicę-i tak od wiosny

początku września pokazały się -zakwitły no ale nie do końca póżniej śnieg i zrobiło się ładniej one cały czas miały chęć jeszcze kwitnąć rozwijając kolejne płatki.
mam całą sesję zdjęciową od maja do 06 11-tydzień po tygodniu ich wzrost ,niezły jestem swir

je całkiem przy ziemi czy nad 2 pąkiem ,żeby je jakoś uformować? co byś radziła?Do p.Szmita mam za daleko a on nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej bo to ma znaczenie skąd się kupuje ..ale się rozpisałam -ale jeśli Cię nie zanudziłam to proszę odpowiedz co myślisz

pozdrawiam Ela
- ewarb
- 500p
Witaj Elu. Cieszę się, że do mnie zajrzałaś. Jeśli chodzi o kotki to w mieszkaniu mam tylko 2, reszta mieszka w budynku gospodarczym. Musiałabyś przesłać zdjęcia hortensji to coś wspólnie zaradzimy, ale nie widzę Twojego wątku. Musisz założyć wtedy będzie więcej odwiedzających i wiedza będzie się poszerzała, każdy coś doradzi, a na razie póki co prześlij na mój wątek. 

-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu -dziękuje,
, na razie nie otwieram wątku bo za wolno piszę ,czasu by mi nie starczyło na odpowiedzi i tak jak czytam dokładnie to nie nadążam
zdjęcia prześlę i z góry dziękuję za pomoc
Ela

zdjęcia prześlę i z góry dziękuję za pomoc

pozdrawiam Ela
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj tak, nie tylko tym dwóm, reszcie również 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
czy twoje koty czują już wiosnę ,bo moje zasmrodziły całą okolicę razem z kolegami.
- ewarb
- 500p
Ewa moje są prawie wszystkie wysterylizowane oprócz trzech najmłodszych, dwie czarne i młody rudzielec. Niebawem pojadą do sterylizacji, wtedy mam z głowy kocie zapachy i ciągłe narodziny.