Dorotko miło Cię poznać kochana

Zdjęcia obejrzałam-sporo Was byłoDorotak pisze:Moniczko Paulinko spotkanie było superwesoło, wymieniliśmy sie nasionkami będzie co siac było nas 14 kobitek a tu moje zdjęcia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... start=1078
wcześniej na stronie są zdjęcia zrobione przez dziewczynymiłego oglądania
Paulinko następnym razem nie może ciebie zabraknąć Załatwiłas sobie co miałas wczoraj w planie
Grażynko dziękujegrazia72 pisze:Dorotacieszę się, że już wiem jak wyglądasz
ładnie Ci w zielonym
MORANGO dziękuje za wizyte mi też miło że mnie odwiedziłaś i mogłaś mnie zobaczyć wyszłam jak zwykle byle jak nie jestem fotogenicznaMORANGO pisze:MI też miło słonce, iż wiem jak wyglądasz![]()
-- 13 lut 2013, o 22:03 --
hipek śliczniutkiale krotonik
![]()
![]()
to już poezja, nie widziałam takiego, co to za odmiana, wiesz może ?
Tereniu udane miło sie tak spotkactesia39 pisze:Dorotko, miło Cię zobaczyćSpotkanko jak widać wielce udane
Agatko dziekujepomidorzanka pisze:Dorotko walentynkowo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
brednie...może i nie jesteś Claudią Schiffer , ale masz tak sympatyczny dziubek że ode mnieDorotak pisze:wyszłam jak zwykle byle jak nie jestem fotogeniczna
Kasiu dziękujeoxalis pisze:brednie...może i nie jesteś Claudią Schiffer , ale masz tak sympatyczny dziubek że ode mnieDorotak pisze:wyszłam jak zwykle byle jak nie jestem fotogeniczna
Iwonko dziekujeIkaD pisze:Dorotko jak miło Cię zobaczyć kochanamasz skarbie bardzo miłą i sympatyczną buzię i miałas widzę wspaniałe spotkanie z forumkami
pozdrawiam i spóznione Walentynkowe buziolki przesyłam
![]()
![]()