Witajcie Kochane Forumki
Dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny i za to, że jednak mnie nie zlinczowaliście. Ba, nawet za bardzo nie skrzyczałyście. I w klatę nie dostałam...ufff
Pati dzięki za wsparcie i miłe słowa. Podoba mi się Twoja lista zakupów, skopiowałam sobie?..mogę coś odgapić?
Aniabuko ja też już tęsknie za wiosną, a przede wszystkim za słoneczkiem. Ale myślę, że jeszcze troszkę i nastanie upragniona wiosna
Jagusiu ? Myszko kochana w reklamie nie pracuję, aczkolwiek często mam z nią do czynienia z tej drugiej strony. Śniegu proszę nie jedz. Niezdrowy być może. Jagusiu, pięknie dzwoni w Twoim wątku, oj pięknie i niebiesko...
Grażynko- dziękuję. Pięknie napisałaś, a w dodatku idealnie to, co ja chciałam powiedzieć, ale we właściwe słowa ubrać nie potrafiłam. Ty za to, zrobiłaś to wyśmienicie
Anasstasia ? thank You very much for your visit and very kind remarks. It's very kind of you.
Asiu2 ? dziękuję. Muszę Ci powiedzieć, że naprawdę podziwiam Twój ogród. Stworzyłaś coś pięknego, a planowane zmiany jeszcze go uatrakcyjnią. Będę podglądać.... nie zawsze się wpiszę, ale duchem będę obecna.
Pacynko kochana dziękuję Ci za tak wiele miłych słów, a przede wszystkim za zrozumienie. Widzę w Tobie bratnią duszę. Z niecierpliwością będę czekała na Twój wątek, albo chociażby wizytówkę. A tak w ogóle, to Ty chyba bardzo daleko ode mnie nie mieszkasz?..
Mufko ? Marysiu Droga wiesz, ja też zimę lubię dlatego, że wiążą się z nią wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa. Też pamiętam takie prawdziwe kuligi z pochodniami, ogniska w lesie, pieczenie kiełbas i to otaczające piękno. I to wszystko o czym pisała Grażynka ?Kogra.
Nie wiem co u Ciebie znaczy, że posadziłaś dużo świerków (przy Twoim areale) ? pewno kilkadziesiąt?.. Twój ogród już jest niesamowity i niepowtarzalny, a za kilka lat to będzie?.. znowu mi brak słów
Kasiu Robaczku dziękuję za cieple słowa. Wiesz, byłam znowu u Ciebie i jak widzę ile u Ciebie już wiosny, to aż mnie zazdrość zżera?. U nas ciągle biało, ale trochę cieplej?.
Ewo ? Drewutni o ja myśle podobnie jak Ty. Przy takiej mroźnej zimie my jeździmy z dziećmi na narty, a przy chlapie i słocie to się nic nie chce. A tak, czy na sankach czy na nartach, można fajnie czas z rodziną spędzić.
Gosiu Margo cieszę się, że Ty również mnie nie wyklęłaś. I dziękuję, odpoczęłam i nabrałam sił. Wiesz, uwielbiam białe szaleństwo i wystarczyło kilka dni na nartach żeby naładować baterie. Ja już tak mam ? najlepiej wypoczywam czynnie.
Izuniu moja kochana ? dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Wiesz, już nie mogę doczekać się wiosny, kiedy się spotkamy. Bo spotkamy się, prawda?
A z tą miłością to masz racje ? każdy może kochać to co naprawdę chce. Tak jak w ogrodzie ? kochamy swoje rośliny, chociaż umiemy docenić piękno tych innych?
Bukszpan rosochaty, bo mu właśnie przed zrobieniem zdjęcia białą kołderkę strząsnełam?..
Majeczko, cały dzień dzisiaj szukałam ?.
Aż mi czacha dymi (jak mówią moje dzieci)
Dziękuję za pomoc, wątek Majeczki Edulkotka bardzo się przydał. Zakochałam się w Iceberg Cl., i na razie chyba przy niej zostanę?. Muszę się jeszcze z tym przespać? Z pewnością dam Ci znać, co postanowiłam...