no właśnie.... Prosze pospacerować po ogrodach trochę, a nie tylko moczyć nogi! ;)Lamia pisze:Dzień dobry Giguś!
A co tu u ciebie taka cisza? Pewnie nie wychodzisz z basenu co? I nie masz dla nas czasu
Moje początki - giga45
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale wy kochane moje kumpele jesteście
dopiero sie przytargałam z dzialki i ledwie zyje. Zuziu
bardzo dziekuje za odwiedzinki i mile slowa, a wy Babki to sobie nie myślcie, tyrałam dzisiaj jak wół bo po deszczu chwastów co nie miara. Lamio i Cicinellko Dzięki za poganianie mnie, bo jak bym nie odczytała waszych postów, to padłabym spać.
dzięki babeczki moje :P :P :P :P

bardzo dziekuje za odwiedzinki i mile slowa, a wy Babki to sobie nie myślcie, tyrałam dzisiaj jak wół bo po deszczu chwastów co nie miara. Lamio i Cicinellko Dzięki za poganianie mnie, bo jak bym nie odczytała waszych postów, to padłabym spać.

- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
no widzisz, gigo kochana... Tak źle, tak niedobrze. Jak nie ma deszczu, martwimy sie, że susza. Jak jest, drażnią nas chwasty....
Ja planuję się w końcu wziąć za roundup i pozbyć się tego diabelstwa - zawilca i jeżyn. I ostów. Tylko nie wiem, czy mi się dzisiaj uda wszystko zrobić.
Nie mogę się doczekać zdjęć z otwarcia basenu. Już żałuję ze mnie tam nie będzie. (a kupiłam sobie wczoraj nowe bikini i miałabym sie w czym poazać ;)
:D:D ) Oby Wam pogoda tylko dopisała!
Lamia - Ty nie masz co robić? ;) O tej godzinie na forum...
Ja planuję się w końcu wziąć za roundup i pozbyć się tego diabelstwa - zawilca i jeżyn. I ostów. Tylko nie wiem, czy mi się dzisiaj uda wszystko zrobić.
Nie mogę się doczekać zdjęć z otwarcia basenu. Już żałuję ze mnie tam nie będzie. (a kupiłam sobie wczoraj nowe bikini i miałabym sie w czym poazać ;)

Lamia - Ty nie masz co robić? ;) O tej godzinie na forum...
Szkoda trawnika - biedny czeka deszczu ale rabatka skalna ...fajna 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Różyczka piękna a junior słodki /wygląda na młodziaka/ kwiatek pod różą to nasturcja....kiedyś miałam, to roślinka naszych babć....ładna fotka lilii 

Serdecznie pozdrawiam Barbara