Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

...szufladowe wspomnienia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzieci urocze, ale ostatni obrazek :evil: dowodzi, że musisz, MUSISZ, Basiu,
stamtąd wiać czym prędzej! To już moje dawne blokowisko lepiej wyglądało, nie było tego czadu ;:219 . No ale u nas bryza wszystko rozwiewa.

Niech żyje wieś - Jagoda
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

A już myślałam, że przyjechali a to wspomnienia! czy z 2009 roku to kotek z samochodu ? Młody zapowiada się na dyskutanta - polityk....?
;:306 Basiu nie lubię tego Twojego blokowiska ;:185 już go znam.... i wiem, że nie lubię :twisted: sp..... stamtąd ;:65
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

No jakby tego lakonicznie nie ujmować, to szuflady nie masz w szafie gdańskiej tylko raczej gierkowskiej meblościance... skoro musisz teraz jechać, to trudno, tylko maskę gazową weź, ale jak tylko się da, wracaj na wieś bo Cię te wapory jak z Mordoru uduszą :roll: ale widzę, że mieszkanko w środku chociaż ładne i takie wiosenne kolorki :wink:
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

No właśnie...ja w tym samym tonie: szufladka przytulna, tylko mebel paskudny...a skoro odnowić się nie da, to trzeba pakować zawartość szuflady i przenieść do bardziej stylowego mebla :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

A co to Ty kochana pokazałas...to Sosnowiec :roll: Jak ja nie lubie naszego regionu zimą...te wszystkie piece...brrr
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko Sosnowiec ;:108 , jak trafisz do mnie po zdjęciu zadymionym od kopalni Kazimierz-Juliusz( na zdjęciu pył węglowy z onej kopalni) to wpadnij na kawę i nie tylko ;:304.Banderasa walniemy do izolatki na madytacje a my ....damy radę ;:304 .Tylko tam prawie pusto w tym M-4, echo po kątach gada ;:306 ..to nic :wink: możemy i po turecku ze szklanicami pełnymi dobra wszelakiego zasiąść ...bele gdzie ;:306
A może masz kogoś chętnego na wynajęcie tego M-4,od 1-kwietnia, albo końcem marca, a jeszcze lepiej niech kupi :?: :!: ;:196
Dziewczyny, tylko mi tu z gierkowszczyzną nie wyjeżdżać :oops: ten mebel jest kuchenny sprzed jakichś może 10 -15 lat więc nie gierkowy ;:185
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu popytam ;:108 daj ogłoszenie jak najszybciej, sprzedawac to sie teraz nie opłaca ;:185 lepiej niech na siebie zarabia co miesiąc ;:108 A kiedy Ty sie wsuwasz do szuflady :wink:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

ra_barbara pisze:Dorotko Sosnowiec ;:108 , jak trafisz do mnie po zdjęciu zadymionym od kopalni Kazimierz-Juliusz( na zdjęciu pył węglowy z onej kopalni) to wpadnij na kawę i nie tylko ;:304.Banderasa walniemy do izolatki na madytacje a my ....damy radę ;:304 .Tylko tam prawie pusto w tym M-4, echo po kątach gada ;:306 ..to nic :wink: możemy i po turecku ze szklanicami pełnymi dobra wszelakiego zasiąść ...bele gdzie ;:306
A może masz kogoś chętnego na wynajęcie tego M-4,od 1-kwietnia, albo końcem marca, a jeszcze lepiej niech kupi :?: :!: ;:196
Dziewczyny, tylko mi tu z gierkowszczyzną nie wyjeżdżać :oops: ten mebel jest kuchenny sprzed jakichś może 10 -15 lat więc nie gierkowy ;:185
Gierkowszczyzna to o budynku nie kredensiku :D A jak mieszkanie chcesz sprzedaż, to raczej w ofercie tego ostatniego zdjęcia nie zamieszczaj...mogę Ci podesłać zdjęcia okolicznych górek, będziesz wpierać klientom, ze od Was widać :wink:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko Banderas jedzie za 2-4 dni, a ja ok 24-ego mam dotrzeć i marzec musimy tam spędzić z powodu operacji oka Banderasa, więc jak by się ktoś trafił np. od 25-ego marca to ustąpię miejsca ;:108 .Litościwa jestem i mało biorę dodatkowo, toteż teraz mam w związku z ta moją litością, kłopot obecni lokatorzy nie chcą zwrócić zadłużenia za prąd, a poprzednie im podarowałam...jak się ma miękkie serce to tyłek powinno sie mieć twardy.TRUDNO :evil:
Pati ;:306 ;:306 ;:306
survivor26 pisze:mogę Ci podesłać zdjęcia okolicznych górek, będziesz wpierać klientom, ze od Was widać :wink:
;:333
A tak poważnie to z szuflady z 9 piętra podczas inwersji (w/g mądrego Banderasa) i dobrej letniej pogody widać Beskid Śląski, Skrzyczne Szyndzielnie a przez lornetkę :shock: zarys Tatr(podobno) ja tam nie widzę żodnych Tater Ogłoszenie dam jak już będę na miejscu.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu nie zabezpieczyłas sie jakas umową...kurcze te ludziska saokropne...Moja przyjaciółka wyjeżdzając do WB wynajeła kuzynce przyjacielamieszkanie ..bo nie miała sie podziac z 2 ka dzieci, chciałat ylko aby opiekowała sie mieszkaniem ,płaciła za siebie prad i wode i czynsz...nuc ponad to....
Okazało sie ze tak jej zadłuzyła mieszkanie ,na dodatek społdzielnia sie dowiedziała(a nie miała prawa własności)...i nie dosc ,ze sama straciła mieszkanie, to musiała długi spłacić i pokryc koszty eksmisji :roll:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Umowę oczywiście mamy ale taką że w razie czego to sobie możemy po... ;:224 jedynie. A człowiek głupi bo legalnie parę groszy podatku by zapłacił i w razie czego można dochodzić swego. Ci co teraz mieszkali to bardzo młodzi ludzie z dwójka dzieci, kiedy 1-wsza niedopłata była ok.200zł. wcześniej za gaz także ok.100zł. to im podarowałam, ale teraz było już 400zł. i mogłam ich usunąć końcem stycznia, ale dziecko małe mieli w szpitalu to zostali do 15-lutego no to kasy za prąd ani widu ani słychu ;:oj Nie miałam sumienia a oni dostali mieszkanie z kopalni, remontowali więc na szczęście mają gdzie odejść.Ja nigdy nie meldowałam nawet na czasowo!
Zabezpieczam się choć na tyle że na konto kasę mi przelewają a ja sama robię opłaty, tylko kiedy przychodzą rozliczenia to czasem jest problem.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu z tą litością to różne bywa. Ja miałam pracownicę, która podobno taka biedna, dziecko chore my ściepe robiłyśmy, prezenty a za jakiś czas szczęki nam opadły jak opowiadała o jakimś polu koło rodziców. My to może Ci kupią, a ona ja sobie już kupiłam ;:oj Pewnie mieszkanie wyremontowali i wygląda lepiej niż Twoje, a za chwilę wykupią go na własność, a Ty będziesz za nich długi płacić ;:108
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu tak też być może... ;:173
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Nie odpowiedziałaś mi kto kogo poderwał ;:224
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”