Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Majeczkaja własnie z kawusia zasiadłam ;:196 Ach, tak się chciałam swojej Pashminki dochować ;:145 i juz niby wszystko szło dobrze ..a tu zagladam, czarny patyczek ;:145 Pashmine trzeba ratowac i pod ochrone wziac, ktos pisał,ze ma byc chyba tylko dwa sezony w sprzedazy...
Mama mia powiem Ci uradowała mnie w to zimnisko tym paczuniem :wink: A ta Twoja jak bardzo nie budzi sie to ja moze jeszcze zostaw....ja moja wyciagnełam bo liscie wypusciła :roll: to wiesz bez słońca nedznie by wygladała ;:222 .A jaka Ty masz pienna slicznotkę ;:oj
Pati...no widzisz, ona chyba wie,ze ja na głodzie jestem i ledwo ciagne...to mi taki prezencik zrobiła, niezły nie :?: Tak tak będę śledzić poczynania tego gagatka, z fotograficznym sprawozdaniem naturalnie ;:306
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

O rany, sezon różany się zaczął. ;:oj
Byłam w sobotę na działce i całkiem nieźle wyglądają roślinki, klemki zaczynają się puszczać, niektóre róże też, ale u Ciebie-czad. ;:180
A i mam cudnie zryty trawnik przez kreta, więc chyba zima już idzie precz.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

he he ...Mozna Beti powiedziec ,ze sie zaczał ;:306 Ale tak na prawde to chyba zacznie sie wraz z przesyłkami różanymi nie :wink: A one juz w marcu zaczną przyjeżdzać ;:138 U mnie tez roslinki wygladaja dobrze i oby tak dociagneły do wiosenki ;:333 działajace krety ponoć nie zapowiadaja wiekszych mrozów...ja tam im wierzę ,ale przede wszystkim ciesze sie ,ze ich u siebie nie mam :uszy
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

keetee -pieroszki pycha,uwielbiam fete.
A co do krecika to się zgadzam,wiosna idzie bo sierściuch szaleje ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Przesyłki różane,już nie mogę się doczekać. ;:170 Jeszcze parę lat temu w życiu nie uwierzyłabym, że pokocham grzebanie się w ziemi i będę kolekcjonerką róż. ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu o krecikach to juz sporo ludzi donosi ,ze wznowiły na potęge aktywność....idzie wiosna , pewnikiem ;:303
Ciesze sie ,ze pierozżi smakowały :uszy
Najszybciej Beti chyba bedziesz miała od Guillota slicznoteczki ...potem Tantau nam wysyła :uszy Ja tez nie przypuszczałam ,ze tak ogrodowo wsiaknę...ale totalnie to sie stało, jak poznałam Was....wczesniej szału nie było ,jednak w kupie razniej i zaraza się szybciej rozchodzi ;:306
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czytam ,że u wszystkich już adrenalina podskakuje im bliżej wiosny .Pierożki jutro sobie zrobię ,bo mam zamrożone ,ale z cebulką
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Brrrr Dorotko -8 stopni u mnie ,szok.
Muszę sie ciepło ubrać ,a juz zaczęłam nosić lżejszą kurtkę. ;:oj
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Dzień dobry z kawką! Mam nadzieję, że dziś mniej sennie będzie...to chyba spadek ciśnienia na śnieg, który ma u nas dziś podobno fest padać :oops: Wczoraj nawet moje nocne marki poszły spać o 10, więc coś musi być na rzeczy...

A tak czytam o zamówieniach różanych i zaczęłam panikować, że jak już na początku marca wysyłają to ja nie będę miała ich gdzie wsadzić.. Ty Dorotko, masz już miejsce gotowe i ze szpadlem w gotowości czekasz? :wink:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko ja dzisiaj wcześniej ;:3 pewnie ze mną lepiej cokolwiek by to znaczyło, przyszłam z kawką ;:40
Dobrego dnia!
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dołączam do klubu kawomaniaków, mam nadzieje, że tak szybko nie zaczna wysyłac roslinek -podzielam obawy Pat :wink:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dziewczyny zawsze można do wiaderka i przysypać ziemią i zostawić w chłodzie! ale może nie warto się martwić ;:24
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Kiedy Marysiu u mnie chłodu nie mam w żadnym miejscu-nawet dalie i cany podrzuciłam koleżance do piwnicy :wink:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Maska pisze:Dziewczyny zawsze można do wiaderka i przysypać ziemią i zostawić w chłodzie! ale może nie warto się martwić ;:24
A Ty widziałaś ile ja zamówiłam róż i krzewów... cały zapas wiaderek w miejscowym gieesie wykupię :;230 Ale mam nadzieję, że jednak zdążę, najwyżej doły między chwastami kopać będę...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O jesteście ...i kawusie pijecie ;:138 super ;:4
Dosiadam się do was z kubkiem w dłoni...nie zdazyłam dzisiaj wypic...jakos tak mi sie zawirowało.... :wink:
Niestety ciagle zimno jeszcze i snieg lezy ...ale ma czas do końca lutego...niech sobie lezy :wink:

Do naszej wiosenki 36 dzionków /b] ;:3 [

Jadziu na skacze nam ta adrenalinka no...machnij pierozki z fetą polecam...ja tez lubie z cebulka, ale mała nie ;:185 Ale z masełkiem i bułeczka tez mniamniuśne :uszy
Effcia no to niezły masz mrozik...ty sie nie wygłupiaj i wskakuj w cieplejsza kurtałke ,głupio tak sie przeziebic jak wiosna przyjdzie :roll:
Pati nie panikuj...pisałam do Beti,bo zamówienia z Francji szybko wysyłaja, potem z Belgii i Niemiec bo tam maja cieplej...Ci nasi szkółkarze to sie dostosowuja do naszych warunków pogodowych ....nie ganiaj za wiadrami...bedzie dobrze ;:108
Tez pewnie to bedzie w marcu ;:108
Marysiu ciesze sie jak z Toba lepiej kochana ;:196 Nie ma co wychodzic,wygrzewaj się w domku...do kurek chyba nie wychodzisz co :roll:
Ewciu nie martw sie ,na pewno dostaniesz rzyczki jak juz bedzie mozna je buchnac do ziemi ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”