Witam wieczorem .Wcześniej nie działał internet.
Śniegu tyle nasypało we czwartek a ja już oglądałam jak wychodzą z ziemi przebiśniegi ,ciemiernik też miał pączki .Teraz musze czekać jak to znowu stopnieje.Pozdrawiam
Ciekawe masz widoczki za oknem,,,śniegu masz o wiele więcej niż u mnie Ale ta sarenka śliczna,,,,u mnie tam na Dębowym Lesiei też chodzą,,,często widzę i sarny i jelonki
Witaj Aniu .Sarenka spała przez dwa dni zaraz za domem .Okno od kuchni mam z tej strony więc ją widziałam.Dostała trochę siana i zboża i nie chciała iść bo bałam się o moje drzewka.Jednej zimy ogryzły mi tuje .Teraz nawet spokój.Jesienią były dziki i droge mi zniszczyły którą kosiłam kosiarką żeby było dobrze spacerować i oglądać swoje włości.Pozdrawiam
Bogusiu nie mam ogrodzenia więc podchodzą blisko .Co do szkód to zauważyłam że był zając i troszkę jabłonie ogryzł. Teraz jeszcze mróz i kiedy to stopnieje .
Ja trochę wysiałam nasion teraz czekam na efekty.
Majko!.
..witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
Słoneczko przedziera się przez chmury...ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj...tylko 7 st. ...i wietrznie.
Życzę miłej niedzieli.
Witam Cię Bogusiu. Rano było pięknie i bezchmurnie a teraz wieje zimny wiatr i tylko 4 stopnie.Wczoraj trochę pograbiłam ogród.Przebiśniegi na wierzchu ,ranniki czekają na słońce.Ja po kilka razy na dzień oglądam czy moje siewy wychodzą.Na razie widać heliotrop ,kuflika i jeszcze chyba sanwitalia.Pozostałe nieśmiało wychodzą.Pozdrawiam
Majko!
witam poniedziałkowo życząc dużo słoneczka...mimo powrotu zimy.
U mnie napadało około 10 cm śniegu...a o 8:00 termometr wskazywał -5C.
Niestety ani pierwszy bocian...ani obudzony ze snu niedźwiedź ...nie przyniósł nam wcześniejszej wiosny.
Pozdrawiam!