Krzysiu, Iwonko napisze tylko tyle Wasze foty są rewelacyjne. Ale masz Iwonka fajnie, że nad morzem mieszkasz, tak jak Krzysiu napisał - u nas na południu nie ma morskiej bryzy, więc wklejaj ile się da.
Na jednej z fotek bardzo mnie coś zaciekawiło-wyglądało to jak prawdziwek ale to chyba jakiś ukwiał, bo był przyczepiony do koralowca i to pod wodą. Tak mi sie zdaje, nie wiem czy mam racje. Pozdrawiam i czekam na jeszcze papa :P
WITAM CIEPLUTKO ;:2
PRZEJRZAŁAM ZDJĘCIA I MUSZĘ POWIEDZIEĆ,ZE SERCE SIĘ RADUJE JAK OGLĄDA SIĘ TAK BAJECZNE WIDOKI--BRAWO DLA FOTOGRAFA-GORĄCO POZDRAWIM ;:10
Giga ten prawdziwek to z zoo w Chorzowie hehehehe. Fajnie że podobają Wam się moje zdjęcia i zdjęcia Iwony. Dobrze że się skusiła i je właśnie tu umieściła.
Błazenki i koniki morskie są super, a ptaki i ich barwa aż zapiera dech. Gratulacje za zdjęcia są super ;:26 ;:49 ;:49 ;:26 ;:49 Mam nadzieję że masz ich jeszcze troszkę!
O, a tutaj zdjęcie starca kwitnącego. Nie często można go takiego widzieć bo kwitnie na drugi rok i zanim zdąży to zrobić często jest wyrzucany do kosza.
Ale fajny paw....u nas w Rybniku na ulicy Mikołowskiej niedaleko domku Janka też co roku jest obsadzany innymi kwiatami.
Musiałabym się też po Rybniku przejść i porobić zdjęcia a byłoby co oglądać a na razie to co na stronce miasta Rybnik. Znalazłam taką fajną kaczusię...... http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,zd ... 6-296.html
Niby nasze miasta są blisko a zobacz dopiero na forum można się spotkać.
Fajnie, że wstawiasz fotki.
Wpadnę na pewno znów.
Musiałem znów zobaczyć pawia,chce się patrzeć.A przy okazji pozostałe zdjęcia np:storczyki bardzo się podobały mojej żonie,jest co podziwiać.Odwalasz kawał dobrej roboty pokazując jak pięknieją Katowice i nie tylko. Pozdrawiam.Ryszard.