Paulinko,
Ewo,
Aniu 
postaram się dziś wkleić trawy, ale bardzo proszę o chwilkę cierpliwości, bo trudno mi je wyłuskać z ponad siedmiu tysięcy zdjęć działkowych. Mam oczywiście wszystko posegregowane i opisane, ale datami, nie tematycznie, więc wybór jest czasochłonny.
Jagódko witaj w moich niskich progach.

Za to klubowe powitanie, zdobyłaś moje serce na zawsze, nie mówiąc już o pochwałach, jakimi raczyłaś mnie obdarzyć
Jednym słowem, powiem Ci jak onegdaj Constancji : co tam jedna Stipa, bierz co chcesz, jeno kamulce mi ostaw
Zapraszam Cię serdecznie do mojej "pomylonej" piaskownicy /czemu pomylonej wyjaśniłam w Twoim wątku/, rozgość się i czuj jak u siebie
Urszulko serdecznie witam

Nie spodziewałam się, a tu tak miły gość do mnie zawitał.

Buszuję od dawna po Twoim wątku i się zachwycam, ale cichaczem ...
Jestem wielce zażenowana tym co piszesz

, ale oczywiście to mód na moje serce, bo jak każdy początkujący forumowicz, jestem łasa na takie pochwały, szczególnie miło gdy wypowiada je osoba, która jest na FO autorytetem.

Dzięki, wpadaj, jak najczęściej
Majeczko Widzę, że rzeczywiście telepatia to Twoja mocna strona !

Mam się już zacząć bać ?
Kochana, moje róże, to pikuś w porównaniu do Twojej wypielęgnowanej, wypieszczonej Różanki /przez duże R, oczywiście/! Moje to takie 'wsiowe', charakterne i mocarne, ale dość jednak prymitywne nasadzenia. Żadne tam królewny i księżniczki

Prawdziwą różaną arystokrację, to ja od dawna podziwiam u Ciebie i dzięki Ci za te wszystkie radosne chwile, które mogłam spędzić w ich towarzystwie

Mam nadzieję, do miłego