Dorotak dzięki za odwiedziny. Chętnie zobaczę też Twoje kwiatki bo takich kolorków nigdy za wiele, storczykomaniaków też nie
Labka1 trzy lata kwitnięcia

to przecież nie jest zły wynik. Nie smuć się, raczej ciesz się że przez tak długi czas umilał Ci Zycie
Ewarost, Elcia1974 ta para stworzyła sie trochę tak niechcący. Oba trafiły do mnie do reanimacji od dwóch róznych koleżanek. Oba pierwszt raz u mnie kwitną. Nie wiedziałam nawet czego się mam spodziewać, ale w najskrytszych myślach nie przewidziałam że będą takie same i zakwitną jednocześnie. Stąd pomysł aby umieścić je w jednej, większej doniczce
Patrycjo mam nadzieję na długie kwitnienie, chociaż ostatnio obserwuję dość szybkie opadanie kwiatów, o zasychaniu pączków nie wspomnę
Wczoraj, zupełnie niezamierzenie wpadłam do LM. Nigdy nic u nich nie kupiłam, ale ponieważ wielu z Was twierdzi że bywają tam fajne okazy, postanowiłam sprawdzić. Nowa dostawa już podwiędnięta, nieciekawa. Na wyprzedaży 5 sztuk. Wybrałam jeden najładniejszy. Niestety korzonki takie sobie ale kwiatek cudny. Postanowilam zaryzykować, może zlituje się i zechce żyć. Oto on, nie gryzie

chociaż nasuwa sie takie skojarzenie