bwoj54,
przemo1669,
dorcia7,
anabuko1,
misiaczekm Dziękuję Wam serdecznie za pochwały
W odpowiedzi na starsze posty:
robaczek_Poznan- cieszę się, że Ci się spodobały i mam przeogromną nadzieję, że wyjdzie to w miarę zgodnie z moimi oczekiwaniami <choć nie miałabym nic przeciwko temu, żeby wyszło lepiej>

A co do marca.... to myślę, że ja już zaczynam po troszę bzikować, tak bardzo się nie mogę doczekać tego marca!!

Trochę ponad trzy tygodnie- damy radę
anabuko1- ależ pochwał, aż się rumienię.. Dziękuję bardzo

Hibiskusy u mnie ostatnio są w gorszym stanie. Jeden podsycha (tak, podlewam go

), a drugi wyrósł jakiś taki dziwny, nie rozkrzewił się i jest tylko jeden badyl(dosłownie), w dodatku prawie bez liści

Nie wiem co z tym zrobić.. Gdzieś czytałam, że można takiego przyciąć na 2/3 wysokości, ale ja jakoś nie chcę go jeszcze zmniejszać. A jeśli chodzi o pączki w Tłusty Czwartek, to nawet nie chcę się chwalić ile ich zjadłam. A te na zdjęciu wyglądają baaardzo apetycznie! Sama piekłaś?
bwoj54- nie ma się czym martwić, jeśli chodzi o Photoshop. Ja się tak tylko bawię kiedy mam chwilkę wolnego czasu (co się teraz rzadko zdarza), zajęłam się tym w ferie, a teraz to już w ogóle o tym nawet nie myślę.
Tajka- dziękuję

no nie dziwię się, jeśli wnuczek jest w moim wieku. Teraz bez komputera praktycznie nie ma jednego dnia wolnego..
Agness i jeszcze raz
anabuko1- różyczka, choć kupiona za grosze na pobliskim jarmarku jest naprawdę nie byle jaka. Przez prawie cały poprzedni sezon rosła w bardzo złym miejscu, przez co się nie rozgałęziła. Będzie w przyszłości rosła w jeszcze innym, bardziej wyeksponowanym miejscu niż to.
Pozdrawiam i życzę rychłej wiosny!
Oby przyszła jak najprędzej, bo tęsknimy, i to bardzo..