Do 1 marca zostało 20 dni
Poza tym mamy weekend, zatem co najmniej 2 powody do radości
Cześć
Pat 
zasłon jeszcze nie ma, ale materiał wybrany ;-)) Znalazłam go na all teraz zamawiam uszycie zasłon. Jak wyjdą ładnie to dam namiar
Aguś, mamy upragniony piątek wieczór
Na zachodzie bez zmian..śniegu brak, lekki przymrozek w nocy i kilka stopni na plusie w dzień. Czekamy na słonko! To białe stopniało u Was?
Madziula, dzięki! Delektuję się weekendem, Tobie życzę tego samego
Julek, jeszcze 3 tygodnie i może się ociepli? Czuję w kościach, że marzec będzie cieplejszy
Lulka, dzięki! Wieczorek był bardzo udany, za tydzień mamy następny

Wiosna z efektem jojo powiadasz? haha, a to ciekawostka!U nas śniegu nie ma, ale słonka też jak na lekarstwo
Monia, reklamacje proszę kierować na adres:
Wredna Zima, ul. Chłodna, Zmarzluchowo
Bozuniu, dziękuję kochana

Miło mi, że Ci się podoba! Z giełdą jest właśnie ten ból...trzeba wstać w sobotę rano
Asiu, zanim wiosna przyjdzie na dobre, sprowadzamy ją do domu, kuszącym zapachem hiacyntów

Oby nie kazała nam zbyt długo czekać
Dario, dziękuję! Pierwszy raz planuję takie kwieciste zasłony...mam nadzieję, że wyjdzie fajnie
Dorotko, widziałam u Marysi, że na południu sporo śniegu...miejmy nadzieję, że już niedługo
Kasiu, jedna kobea rośnie, wyrosła od razu i daje radę, ale pozostałe stoją w miejscu jak zaklęte. Zaczynam się zastanawiać czy nie dopadł je grzyb..poczekam jeszcze i może powtórzę wysiew. Pozostałe roślinki rosną.. Gratuluję Twoich wschodów!
Jagódko, gratuluję wspaniałej rodzinki

Powodzenia w zasiewach, trzeba przy tym sporo cierpliwości

Co do kwiatów, to zdecydowanie wolę je w ogrodzie
Na dobranoc zostawiam Wam ubiegłoroczną wiosnę