Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Dorcia , jak na takie solidne żarełko masz ochotę to już wracasz do formy. ;:215 ;:215 Śniegu mam na lekarstwo, ledwie poprószone. A wszędzie tak ładnie. ;:202 ;:202
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko pobudka :wit Śniegu u mnie napadało ;:oj , właśnie odśnieżają ;:108 zima wróciła ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Piątunio ;:87 kawusia wstawamy kochani ;:303
Do wiosenki 40 dyszki ale fajnie :heja

Marysiu no co Ty.... ;:4 ,Dziekuje kochana ,a jaka Ty mi cudną rózyczkę przywlokłas...jaka ona sliczna w pąku ,jak lody włoskie z polewa truskawkową ;:173
Majeczka u Ciebie bez sniegu...no popatrz a to tak blisko...u mnie dosc sporo...ale mrozów ma nie byc , to nie boimy sie na zapas ;:4 Ty mi tu prosze nie krakaj, ja mam apetyt bo ja lubie jeść...jak na razie ze mną okejos...ale będę dmuchać i chuchacć.A Ty sie trzymaj...co to wróciło mówisz grypa ;:20
Papala121 witaj witaj...zapraszam czesciej jeśli masz ochotę :wink: A;le te chryzantemki....to musiało byc u kogos innego, ja mam tylko jedną....umarzły mi w ubiegłym sezonie nowe nabytki ;:145
Tadzik no tak mi sie wydaje ,ze juz dobrze ze mna...a Majka mi tu takie rzeczy ;:185 Prosze ...nie mów ,ze Ci sie to białe podoba...mi juz sie flaki wywracaja jak na to patrzę ;:222 Ciesze się ,ze z tym Wieprzem u Ciebie ok...bo by był świnia jakby wylał :roll:
Monia jak zwykle ranny ptaszek ;:196 A wiesz ,ze nie dałam rady i mnie zmogła chetka na hippeastrum, kupiłam wczoraj cebulachę Lady Jane,będę dzisiaj gmerac w ziemi :heja
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit ja już jestem z kawusią, a Ty masz u mnie Pasminkę :heja
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A nie napisałam Wam...sniły mi sie pola rózane w jakiejs szkółce...i tak chodziłam z oczami jak filizanki ...bo odmiany takie jakich w zyciu nie widziałam....fajne sa takie pachnace sny ;:303
Majusia własnie byłam się pashminkować u Ciebie .Ty wiesz jak człowiekowi humorek na starcie poprawić ;:196
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Piątunio jak mówisz Dorotko ;:138 cudownie.Kawka mniam.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hejka Effcia , Ty tam dzisiaj do skrzynki zajrzyj ,bo prirytet do Pani poleciał ;:196
Miłego kochana, u mnie nawet soneczko cos kombinuje aby sie wygramolic ;:333 Moze bedzie ładnie :wit
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam piątkowo, pozdrawiam śnieżnie i zapytowywuję jak nastrój? Mnie już to białe dobija...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Łoj to chyba tchnienie wiosny w głowach miesza, bo mi też dziś róże się śniły :shock: Że chodziłam po (swoim!) ogrodzie i robiłam zdjęcia makro takich przepięknych kwiatów różanych...mam nadzieję, że to prorocza wizja była :) Miłego piąteczku :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dla Ciebie Słoneczko wszystko ;:196 i samolot i lotnisko a te 40 dni to przetrwamy , bo dzisiaj już słoneczko mi pomaga przetrwać ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Slonce wylazlo i bedzie swiecic ;:3 Zapowiadane mrozy jakos mnie ominely, bylo -2 w nocy, tak ze zle nie jest ... bialego tez ni widu ni slychu :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wróciłam z przedszkolandii, ..co prawda sniegu nawaliło, ale jednak ptaszyny juz maja w glówkach wiosne, uwielbiam te ich poranne spiewy, synogarlicetez juz wiosennie gruchaja a dzięcioł chyba oszalał z radosci , bo walił w latarnie.... ;:306
Agunia witaj, nastrój u mnie nie najgorsiejszy nawet....słóńce jeszcze mogłoby wyjść i życzeń wiecej nie mam...ptaszyny skutecznie poprawiaja mi humorek po rannym spacerku :uszy
Pati...to prorocze sny ;:138 Zobaczysz ,po takiej lekkiej zimie rózyczki sie rozhulaja jak nie wiem co ;:224 Miłego,miłego ;:196 Nie nadwyrezasz łapki :wink:
Marysiu u mnie słoneczka niet,cos tam niby usiłuje sie przedrzac ale jakos mu ne wychodzi.....ale mimo tego nie jest zle na dworku ;:333 Dzisiaj sadzę celule Hippeastrum i szczawiki :heja
Jula Ty białego nie masz i masz słońce...no nie...Tobie zawsze tam lepiej no ;:145
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Jaki ja jestem biedny , nic nie grucha , nic nie pada ;:185 ;:145 ;:145 Nawet gawrony ucichły. Śniegu jak na lekarstwo ;:202
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadzik ,zeby posłuchac ptaszorów to trzeba na dwór wyjść ;:306 Byłes z Perełką...nie wierze...musza cos juz donosic ptaszorki ...chociaz u was to wiosna z 2 tygodnie opózniona zawsze była ;:222
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Dorciu , jak było słońce , duże stado gołębi aż ''huczało''. Teraz cicho siedzą. Trzymają się obok mnie na drzewie. mają dużo pokarmu na balkonie w pobliżu drzewa. Starsza pani sypie im codziennie duże ilości. Takie stado potrzebuje spor żarełka. Ale dzisiaj cichutko siedzą , jakby im kto dzioby posklejał. Na spacerku już byłem , zaraz na drugi wychodzę. ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”