Podejrzewam, ze taki sos będzie bardzo smaczny!
 Podejrzewam, ze taki sos będzie bardzo smaczny!  Nalewko, a czy zechciałabyś zdradzić choć jeden przepis na nalewkę?
Mam co roku sporo malin i chciałabym wykorzystać je na nalewkę malinową, ale nie wiem jak to zrobić
 Pomożesz?
 Pomożesz?

Kiedyś szukałam w internecie przepisów na nalewkę malinową, ale jakoś nie trafiłam na tę stronę. To co znalazłam nie wzbudziło mojego zaufania. Dużo bardziej interesują mnie przepisy naszej Nalewki, bo juz wypróbowane, no i zawsze jeszcze można poprosic o dodatkową radę. Ale na tę truskawkową, skoro Ty już wypróbowałaś;) może również się skuszę
 Kiedyś szukałam w internecie przepisów na nalewkę malinową, ale jakoś nie trafiłam na tę stronę. To co znalazłam nie wzbudziło mojego zaufania. Dużo bardziej interesują mnie przepisy naszej Nalewki, bo juz wypróbowane, no i zawsze jeszcze można poprosic o dodatkową radę. Ale na tę truskawkową, skoro Ty już wypróbowałaś;) może również się skuszę   Ja też właściwie w ogóle nie piję, wyjątkiem są nalewki, w rozsądnych ilosciach rzecz jasna
 Ja też właściwie w ogóle nie piję, wyjątkiem są nalewki, w rozsądnych ilosciach rzecz jasna