moje ogródkowe zmagania cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.3

Post »

Dziewczyny, dołączam do grona "wrażliwców"...niestety weterynaria to nie dla nas ;:173
"Baby są jakieś inne" też próbowałam oglądać...ale do końca nie dotrwałam. Za to mój M. wraz z kolegą byli zachwyceni :twisted: ;:306
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga będę pilnować premiery Flight. Ja uwielbiam De Niro, w piątek idziemy na komedie z nim w roli głównej. Niemożliwe, tak to film o tsunami, na faktach. Ostrzegam, ze krwawy.
Gosiu a No właśnie. Wrazliwce same tutaj :D Mojemu eMowi tez sie nie bardzo podobał, za to Testosteron uwielbia, za każdym razem uchacha sie jak nie wiem.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Też uwielbiam Denzela W.
Na Niemożliwe chcieliśmy się wczoraj wybrać ale jak poczytałam recenzje że łzawy to sobie odpuściłam. Gdzie moich chłopaków na taki film. Poszliśmy na Sępa z Żebrowskim. Bardzo mi się podobał. Film też ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Na Niemożliwe pójdę - odpowiada mi tematyka.
Z polskich wybieramy się na Drogówkę...
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj :) dziękuję że zainteresowała Cie moja nieobecność (kilka pilnych spraw) ale już jestem ;:196 U nas na szczęście takich problemów jeszcze nie ma z wandalami , mieszkamy na peryferiach to chyba w części nas chroni . Je4żeliby się zaczęły zakupię chyba psa olbrzyma , pozdrawiam :)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Hej Madziu! Bardzo fajne te million bells, lubię je bardzo, choć miałam w jakichś różowych odcieniach, ale po deszczu też klapły i zbierały się bardzo długo. Wandale, przykra sprawa... ;:223 Ale chyba coraz więcej miejsc jest w taki sposób zagrożonych, szalejące bezrobocie, chłopaki się nudzą... a nuda - wiadomo, jest matką najbardziej głupawych pomysłów. A jak tam te biegające czworonogi (szczurki)? Daliście już z nimi radę?
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Co ja czytam wandale :evil: jak ja nie lubie takiego procederu ... normalnie odrazu noz mnie sie w kieszeni i na barykady bym szla ;:163
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu przemyśle ogladniecieSepa :D, jakoś zrazilam sie do polskich filmów w ostatnim czasie.
Aga ciekawa jestem Twojej opinii po obejrzeniu filmu
Moniu fajnie, ze już jesteś. Myśle, ze tu nawet pies olbrzym nie pomoże.
Nelu śniegu nie ma, więc cieżko powiedzieć czy sie wyniosły. Sąsiedzi wrócą z ferii, to pogadamy, bo to u nich prawdopodobnie maja gniazdo.
Jula to zupełnie jak mnie ;:163. Pech, ze mój M nie wrócił 10 minut wcześniej, bo wracał z piątkowych wojaży z kumplami. Zdążył tylko pozbierać z ulicy pas startowy. Duży chłopak jest z wyglądem 6 zabił po 7 idzie (dusza człowiek dodam) ;:306 , więc moze by sie przestraszyli.
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Słyszę, że ktoś tu się na wojnę szykuje... ;:134 Ręce opadają jak się słyszy takie rzeczy, u mnie na wsi na szczęście jakoś spokojniej pod tym względem.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

"Niemożliwe" warte obejrzenia,ale dla wrażliwych chusteczki pod ręką :D
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Madziu jak u Was, również, takie hecyje wandale odprawiaja to jak sobie nasadzisz przed domem rośline? Nie obawiasz się, że pewnego poranka będzie zniszczona kwaterka?
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Kącik filmowy nam się zrobił 8-)
Denzela uwielbiam, de Niro tez :lol:
W kinie dawno nie byłam, nie mam kiedy ;:219 Dzisiaj za to wybywam na babskie ploty, pizzę i winko :heja
Miłego :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Magda co ja czytam....na waszym osiedlu??? ;:202 Co za buraki pastewne! Po takiej akcji musicie kamery zamontować, nawet atrapy i zgłosić na policję, żeby patrole wysyłali! opączkowałaś się? :lol: Ja zjadłam stanowczo za mało....
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I kolejny biały dzionek :D Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj mi się strasznie podobał świat pod białym puszkiem. Może po tych kilku dniach szarugi :?: :roll: Tak się zrobiło czyściutko i świeżo
Iwonko coś trza zacząć działać, bo sobie melinę z osiedla zrobią. Tam jest trochę niezamieszkałych jeszcze domków i oni mają tam świetną enklawę ;:161 Na szczęście nie jest to blisko mojego domku. Dobrze, że sąsiedzi stali się bardziej czujni
Dorcia ;:215 ja się spłakałam jak bóbr. Dobrze, że bez make-up'u poszłam na seans ;:306
Ilonko wypluj to słowo ;:202
Kasiu trzeba sobie umilić czas między innymi chodząc do kina :lol:. My często chodzimy do kina, dzisiaj w planach "Poradnik pozytywnego myślenia" :D. Babskie ploteczki uwielbiam. Ostatnio lekko nam się czas wydłużył...planowałam wrócić do domu koło 23, a zasiedziałyśmy się do 3 rano :;230.
Kasiu ano u nas :!: :!: :!: Dasz wiarę :?: ;:124 Będziemy działać w sprawie nadzoru. Opączkowałam się jednym pączkiem, którego miało nie być, a dopchałam faworkami, których też miało nie być ;:223. Moja siostra diablica namówiła na te drugie ;:124
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj Madziu :) ja zjadłam całe dwa pączki a faworków nie było :( Myślę że nie będzie źle , jak ludzie reagują i pilnują to wyniosą się gdzie indziej
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”