zbutwiały zapach czosnku
-
- 50p
- Od: 7 wrz 2011, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: zbutwiały zapach czosnku
może leżał w jakimś woreczku foliowym, albo w miejscu gdzie utrzymuje się wilgoć 

Joanna
-
- 50p
- Od: 12 paź 2012, o 00:22
- Kontakt:
Problem niewłaściwego przechowywania czosnku.
- Rennni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2012, o 21:53
Czosnek najlepiej jest przechowywać w projekcie około 0C. Wahania temperatury szkodzi, nieprawidłowego przechowywania mogą wystąpić u niektórych odmian, częściowego rozpadu silic na thioly. Mimo, że te ślady, takie czosnek jest nieodwracalnie uszkodzony. Potrawy takie jak czosnek są uszkodzone.
http://www.k-cesnek.cz/cesnek-v-otazkach.php
http://www.k-cesnek.cz/cesnek-v-otazkach.php
Przepraszam za błędy w tekście, ale ja nie jestem z Polski, czytam i rozumiem ale nie mogę napisać tekst ... piszę tylko przez online tłumacza ;-)
-
- 50p
- Od: 7 wrz 2011, o 18:44
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lis 2009, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zdravko!
Nie dowiesz się czy jest zepsuty pytając na forum - powtarzanie pytania nic nowego nie wniesie.
Posadź parę ząbków do doniczki, jak wypuści szczypior to sprawdzisz sensowność sadzenia wiosną (a szczypior z czosnku jest smaczny).
Jak zepsuty to przekonasz się sam i będziesz miał czas na zdobycie innego materiału nasadzeniowego.
Pozdrawiam i czekam na rezultaty próby
Nie dowiesz się czy jest zepsuty pytając na forum - powtarzanie pytania nic nowego nie wniesie.
Posadź parę ząbków do doniczki, jak wypuści szczypior to sprawdzisz sensowność sadzenia wiosną (a szczypior z czosnku jest smaczny).
Jak zepsuty to przekonasz się sam i będziesz miał czas na zdobycie innego materiału nasadzeniowego.
Pozdrawiam i czekam na rezultaty próby

Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."

"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."