Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

Tak ,tak od rana i to przed 13 były procenty ;:306 ;:306 To będzie Ci się dobrze spało i miłe sny będą po tej śliwowicy ;:333
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Basiu spóżniłam sie na taką wykwitną imprezkę nastepnym razem daj znać wpadnę wcześniej...
..rany nawet i insze języki są tutaj... a ja miałam szwagra rumuna...cwaniaka światowego językami 5cioma władał ale o żonę z którą brał ślub w cerkwi nie dbał..jak urodziła się jego córka to dwa miesiace nie przyjedżał do żony bo mu syna nie urodziła...siostra pogoniła go na cztery strony świata/siostra nie zyje ...i mam pewny nie smak ..ale kraj jest piękny...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Misiu Nasza rumuńska koleżanka Nacia uciekła od nas chyba.Rośliny do sprzedania ma a my tu jakoś nic nie zainteresowane :?:
Krysiu Ty :wink: też trunkowa ;:oj....jeszcze ;:304, ja nie mam śliwowicy ale zięć ma tę Łąc.ą, capi bimbrem ;:185
Ela a Ty jak z trunkami :?: , które preferujesz, bo tylko o tej magicznej 13-ej piszesz sprzed 30-laty ;:306
Mirusiu jak do tej mojej znajomej jeżdżę jednośladem to i tak wracam cztero......bo mnie przywożą :wink: ;:306
O Marysiu to Ty w przyzwoitym towarzystwie się obracasz ;:215

Obrazek
kiedy piję :wink: mam wenę i flaszki ubieram w szydełkowe koronki.... :;230

Zawody w biegach narciarskich techniką klasyczną. Gorlice-Banica
...i nasza pociecha na podium :D .Dystans 5 km kobiet.Pociecha jest "wytworem"stanu wojennego "dziełem" Banderasa.Dzieło owo powstawało na pewno przed 13-stą ;:333 więc mądre, choć z uszkodzoną łydką przez wspomnianego psa pasterskiego z rumuńskim rodowodem(pies nie był szczepiony!)
Obrazek Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Basiu na brawa dla pociechy ;:63 ;:63 ;:63 ...a która to :wink:
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Basiu ja jeszcze nie odmawiam ;:108 A przecie wiesz że z tą 13 to żartowałam, naleweczki to robi mój M to jest jego dzieło choć jedno ;:7 Jak przychodzi moja koleżanka i on ma dobry nastrój to nas częstuje ;:306 Kurcze obudziłam się z wielkim bólem gardła i martwię się czy mi przejdzie bo jutro wszyscy nastawiają się na pączki ;:223
Pozdrawiam, Ela
henecio
200p
200p
Od: 16 lut 2012, o 13:51

Post »

[quote="ra_barbara"

Zawody w biegach narciarskich techniką klasyczną. Gorlice-Banica
...i nasza pociecha na podium :D .Dystans 5 km kobiet.Pociecha jest "wytworem"stanu wojennego "dziełem" Banderasa.Dzieło owo powstawało na pewno przed 13-stą ;:333 więc mądre, choć z uszkodzoną łydką przez wspomnianego psa pasterskiego z rumuńskim rodowodem(pies nie był szczepiony!)
Obrazek Obrazek[/quote]

:wit Basiu, za takie ''dzieło" ;:138 Banderasa ;:215 do końca życia na ręcach powinnaś nosić ;:306 .
ciocia Dorota
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I dlatego pewnie do dziś są razem [dzieło faktycznie super ] ;:63 ;:63 Szkoda że ja też spóźniona ..........chętnie bym się przyłączyła z jakąś naleweczką ;:138 ;:138 Trzeba to powtórzyć ;:306 ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Pewnie Romciu oj jak przyjdzie wiosna to sobie odbijemy ;:108 Z Basią to musimy się zgrać zanim nie ucieknie nam do szuflady ;:180 ;:196
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basia pewnie u koleżanki siedzi, a pojechała busem to nie wiadomo kiedy wróci!
Basiu ja się już pogubiłam w Waszych dzieciach to jest najmłodsza?
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pech cholerny dziś mnie prześladował ;:161 ;:188 Tak się szykowałam i.....ubrana motocyklowo, skuterek nawet zapalił i nagle Banderas wydarł sie na całą okolicę ;:303 ....- a dokumenty masz ;:oj .Nie mam ;:145 .Godz. 10-ta na 11 -stą umówiona byłam.Szukamy odsuwamy meble, awantura jak sie patrzy, jedno na drugiego zgania...a kierowcą jestem ja...tylko mnie nie było, co do diabła zrobił z moim dowodem rejestracji...nie ie łachmyta! Dzwoni telefon.....- wpadniemy do Was za pół godzinki.....goście "w kratke"(Szkoty) ;:oj :shock: I zamiast szukać dokumentu ganiam w kasku po chałupie ;:65 ;:60 jak szalona......Przyjechali, nie pili ;:185 ale jedli i faajnie ;:215 bośmy się już dawnoooo nie widzieli :D
I tak do Kaśki mej.... co tak naprawdę Mariola ma na imię... ;:185 nie pojechałam.
A po wyjściu gości szukamy dalej...dokumentu skuterkowego, ;:223 pożyteczne czasem takie nagłe zgubienie czegoś....wyciągnie się to i owo zza mebla łacznie z pajęczynką :wink: i innym kurzem, troche rupieciarstwa powyrzuca, popyszczy na chłopa ;:188, atmosferę zagęści.
No i Banderas pyta-a w tej szafce patrzyłaś.....no pewnie że szukałam, ale na wszelki wypadek ręką po półce przejechałam i oczom mym ukazał się dokument szukany od kilkunastu godzin odliczając pobyt gości ;:306 Ufffffffffffffffffffffffffff
Elu Romciu musimy ;:303
ElleBelle pisze:Z Basią to musimy się zgrać zanim nie ucieknie nam do szuflady
Marysiu Dorotko najmłodsze nasze znaczy 3-cie najmłodsze "tworzywo"...co za mąż poszło ...bedzie rok w kwietniu Obrazek
...a ja flaszki weselne obrabiałam....szydełkiem, szydełkiem ;:304
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

No i tak Basiu ja już od pewnego czasu nie planuję bo moje plany diabli biorą. Ty zamiast z koleżanką sobie pogadać to wyszło Ci co innego i pewnie jesteś zła ;:223 Ja też szykowałam się na jutrzejszy rodzinny dzień na tłusty czwartek jak co roku a mnie od rana gardło boli i leczę się cały dzień a tu jeden wnuczek zaczyna smarkać drugiego ucho boli i nie wiem jak to jutro będzie ;:223
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Basiu czytam i śmieję się już ja Ciebie widzę w tym kasku i słyszę ten Twój ton kwiecistej mowy.... ;:306
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu, ale na przyjazd gości w kratkę zdjęłaś kask? , a do MarioliKaśki jutro pojedziesz!

No tak myślałam, że to ona tylko na tych zdjęciach jakaś młodsza mi się zdaje i wątpliwości mnie naszły.

przyniosłam Ci pączusie ;:196
Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

oho,,,,dziewczyny już zaczynają tłusty czwartek :wink: A do tych pączków,nic :?: :?:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysia a już miałam iść w objęcia ;:86 Morfeusza....Jezzzuuu...... jakie te pączki śliczniutkie ;:cm
Misiu kaska zdążyłam usunąć z mej pustej głowy ;:55
Elu uważaj z infekcjami, szybko ;:65 płukaj gardło, jedz czosnek.A dzieci chorują, mój wnuczek do 40st. gorączke miał i teraz meczy go okropny kaszel i duszności wróciły astmatyczne, mówią ze powikłania sa okropne po tegorocznej grypie.A Ty sie lecz i nie nadwyrężaj pączki kup i leż ;:19 dziołcha leż ;:196
Ania Ty nas nie podpuszczaj ;:304 ...tu już wiekowe babinki i swoje wypiły( ja nie :D ) teraz czas na młodzież ;:196 ;:304
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”