O przepraszam teraz zauważyłam tam kłosy zbóż ale i tak piękne lubię takie łany dziś już mało jest takich zbóż bo rolnicy pryskają pestycydami i takie łany to tylko z dzieciństwa pamietam
Witaj Dario lutowo, czyli wiosenka już blisko jak przepowiedział pewien świstak w Ameryce.
Zajrzałam i ponownie oniemiałam , jejku ty to masz oko, cudne zachody slońca. Wielki "szacun" jak mówi młodzież Wyciągaj te zdjęcia dla nas z czeluści swego komputera.
Z okazji sreberka gratulacje.
Oglądam Twoje fotki i az mi się zachciało wakacji ...zachody słona nad morzem I ta łódka na jeziorze ....ja chcę żeby juz było ciepło
Niedzielne buziaki !!
Piękne zachody słońca,i ta plaża, morze. Kocham nasz Bałtyk, z wodą łamiącą kości z zimna, nie zamieniłabym go na najcieplejsze morza świata
Na bławatki też bym z chęcią popatrzyła, szczególnie teraz, w lutym
Nie wiem od czego to zależy ale nie byłam zawiadamiana o twoim wątku i żyłam w nieświadomości, że tu się coś dzieje
Właściwie od czasu kiedy Cię przechrzciłam . Wkleiłaś ładne wspomnienia z wakacji - ten stary pień szczególnie mi się spodobał! ale i łan słoneczników i chabrów, słońca zachodzące. Dario na następny raz to mnie upomnij No i osrebrzenia gratuluję!