Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Różo, ciekawa jestem ile masz kotów?
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś te Twoje klony są bajeczne, przepięknie wyglądają wśród zieleni.... a jeszcze prześwietlone słońcem.... aż płoną....cudo....
Cudne kępy floksów...... mam nadzieję, że i mój posadzony w zeszłym roku bielutki będzie z czasem tak pięknie wyglądał jak u Ciebie
Sara sama słodycz, jest śliczna
Cudne kępy floksów...... mam nadzieję, że i mój posadzony w zeszłym roku bielutki będzie z czasem tak pięknie wyglądał jak u Ciebie

Sara sama słodycz, jest śliczna

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Noszę się z myślą kupienia kilku krzewów, choć na pewno nie w tym miesiącu. Padło na kaliny-żeby nie wymarzały, ale i klony mi chodzą po głowie. Na pewno nie japońskie, ale może coś dla siebie znajdę.
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Agusiu kot mi się został jeden ten tygrysek Rysio ,Mruczek nie wrócił ,a i dochodząca kotka też nie przychodzi.Wiem czyja to sprawka dzisiaj go namierzyłam patrzę z okna z sypialni leci kocur sąsiada przez działkę i się ogląda wystraszony przeskoczył płot jeden potem drugi i już siedzi u mnie na ogrodzie ,a za nim pędzi duży kocur biało czarny ten co już raz naszego Mruczka atakował w naszym ogrodzie zatrzymał się u sąsiada ale jak zobaczył że ten drugi co był u nas idzie na działki to go dopadł i atakował.To jest bardzo nie dobry kot atakuje wszystkie koty do okola nie wiem czyj on jest ale go nie lubię za to że atakuje inne koty 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Fotki skarpy jak zwykle urzekające. Fantastycznie dobrane rośliny, no i ich dorodność do pozazdroszczenia! Pięknie, aż dech zapiera. Sarunia - przekochana, a jak cudnie okazuje emocje. Zwierzęta są takie szczere. Miłej niedzieli! 

- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Skarpa rzeczywiście gęsto zarosnieta, ale ja bym nie poszerzała, raczej niektorym roślinom zmienić miejscowki. Zazdroszczę Palibina przy tarasie - jaki tam musi sie umosic zapach
Mojego posadziłam troszke za daleko i niestety chcąc napawac się zapachem muszę sobie do niego leżaczek dostawiać
Zakwitl w tym roku po raz pierwszy i zachwycił mnie od razu
Miłego dnia ci życzę mimo tego co za oknem

Miłego dnia ci życzę mimo tego co za oknem

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A kysz od tej rabaty
w ogole te dwie rabaty z tej strony domu sa perfeto i nic wiecej im nie potrzeba.
Wiesz jak u mnie pieknie swieci
gdyby jeszcze tak nie wialo, to bylo by calkiem przyjemnie 

Wiesz jak u mnie pieknie swieci

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Klonik zapisany i już sprawdzony odnośnie opinii o nim
to forum to kopalnia wiedzy
Miłej niedzieli życzę

Miłej niedzieli życzę

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Witaj Aguś , nie mogę ich szczędzić
Gdyby nie zachwycały mnie te widoki nie wracałabym do nich . Czasami aż mi głupio pisać niektóre komentarze ponieważ trudno się ciągle od nowa nie zachwycać , jednak nawet one nie oddają często tego co czuje się patrząc na jakieś widoki . Pozostaje mi nadzieja na to że tak jak nam nie znudzi się nigdy podziwianie pewnych rzeczy tak i ich właścicielom nie znudzą się nasze pochwały

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Piękne wiosenne fotki
Uwielbiam tego lilaka ...juz nie mogę się doczekać
a za oknem znów mam biało
Sarunia modelka pierwsza klasa
Cudowna psinka ...utul ją porządnie
Do schrupania !!
Miłego popołudnia ...za oknem jeszcze jasno

Sarunia modelka pierwsza klasa

Miłego popołudnia ...za oknem jeszcze jasno

marzenia się spełniają! Dana
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aguś, jak Ci minął dzień? Wypełzłaś do ogrodu? Ja spędziłam cały dzień biegając po rabatkach, było cudownie i słonecznie!
Lilaki faktyczbie bajeczne, ciekawe czy moje ubiegłoroczne Palibiny zakwitną w tym roku...?
Miłego wieczoru
Lilaki faktyczbie bajeczne, ciekawe czy moje ubiegłoroczne Palibiny zakwitną w tym roku...?
Miłego wieczoru

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja dzisiaj mimo cudownej pogoy nie wyszłam do ogrodu. Dal mnie jest jeszcze za zimno. Poczekam na jakieś 10 stopni
Niedzielne dzień dobry wieczór
Czy miewacie takie dni, że tylko czytacie i nie jesteście w stanie napisać ani jednego posta? Ja dzisiaj miałam taką blokadę... Spróbuję ze sobą powalczyć
Robaczku, witaj
Ależ oczywiście, że byłam dzisiaj na ogrodzie... co prawda pogoda nie była aż tak sprzyjająca jak u Ciebie, ale słońce często przyświecało i można było zrobić przyjemny rekonesans... tulipany, narcyzy czy hiacynty siedzą jeszcze pod ziemią, ale łebki pokazują krokusy, szafirki, floksy, rozchodniki, a u ciemierników widać pokaźne pąki kwiatowe... porządków nie robiłam, ponieważ spacer odbyłam z Sarcią na rękach, ale jeśli kolejny weekend będzie podobny, to mam już sporo pracy z porządkowaniem rabat.
Gosiu, to prawda, jest jeszcze chłodno, ale u mnie na wsi przyświecało dziś całkiem mocne słonko i żal było nie skorzystać z obchodu
Danusiu, witam
Powiem Ci, że ja już tak rozpaczliwie tęsknię za wiosenną soczystą zielenią, że przynajmniej raz dziennie robię przegląd zdjęć z pełni sezonu = takie ukojenie trochę dla stęsknionej za wiosną duszy. Psinka wytulona, ona jest tak kochana, że trudno jej nie zagłaskiwać 
Moniko, bardzo mi miło, naprawdę, że moi goście tak często zaglądają... ja nie zawsze piszę, bo nie daję rady odwiedzać czynnie wszystkich zaprzyjaźnionych wątków, ale zaglądam do Ciebie regularnie
Ula, w takim razie kibicuję w zakupie pięknego klona palmowego!
Julek, Ty jesteś dobrym duchem i ambasadorem mojego ogrodu - bardzo sobie to cenię, że go rozumiesz, potrafisz wesprzeć mnie w umiarze i kopnąć w kostkę gdy za bardzo zapędzam się sama, lub namawiają mnie do tego uczynne forumkowe koleżanki
Moim zdaniem umiar, konsekwencja w trzymaniu się koncepcji ogrodu i umiejętność odmawiania sobie zakupów lub działań, które u innych sprawdzą się rewelacyjnie, a u nas niekoniecznie, to wyższa szkoła jazdy ogrodowej. Dziękuję za to! U mnie też dziś przyświeciło 
Dorota, dziękuję za kolejny głos za pozostawieniem status quo rzeczonej skarby przytarasowej... Jedyne, co tu można zdziałać, to przenieść niektóre drobniejsze rośliny przy samym obrzeżu rabaty, po to by został kontrolowany busz klonowo-kosówkowo-tawułowo-lilakowo-modrzewiowo-czosnkowe
Lilaki Palibin podczas swojego kwitnienia wypełniają zapachem nawet wnętrze domu... uwielbiam je, zwłaszcza że w lipcu zdarza im się powtórzyć kwitnienie 
Nelu, bardzo dziękuję za potok miłych słów = chyba dzisiejsza aura wprawiła Cię w wiosenny nastrój
Różyczko, kotki dostarczają człowiekowi dużo radości i miłości - trzeba o nie dbać jak najlepiej...
Ewcia, u mnie wiosną przybędzie kilka kalin - och jak ja kocham te zjawiskowo kwitnące krzewy i ich cudowne przebarwianie jesienią
Aguś, dzięki za serdeczny wpis! Klony to moje ulubione drzewa, cieszę się, że także na Tobie robią wrażenie efekty świetlne palmowych
Czy potrzebujesz jeszcze jakieś inne kolory floksów?
Uff, zmęczyłam się
Spokojnego wieczoru Wam życzę!

Czy miewacie takie dni, że tylko czytacie i nie jesteście w stanie napisać ani jednego posta? Ja dzisiaj miałam taką blokadę... Spróbuję ze sobą powalczyć

Robaczku, witaj

Gosiu, to prawda, jest jeszcze chłodno, ale u mnie na wsi przyświecało dziś całkiem mocne słonko i żal było nie skorzystać z obchodu

Danusiu, witam

Moniko, bardzo mi miło, naprawdę, że moi goście tak często zaglądają... ja nie zawsze piszę, bo nie daję rady odwiedzać czynnie wszystkich zaprzyjaźnionych wątków, ale zaglądam do Ciebie regularnie

Ula, w takim razie kibicuję w zakupie pięknego klona palmowego!
Julek, Ty jesteś dobrym duchem i ambasadorem mojego ogrodu - bardzo sobie to cenię, że go rozumiesz, potrafisz wesprzeć mnie w umiarze i kopnąć w kostkę gdy za bardzo zapędzam się sama, lub namawiają mnie do tego uczynne forumkowe koleżanki

Dorota, dziękuję za kolejny głos za pozostawieniem status quo rzeczonej skarby przytarasowej... Jedyne, co tu można zdziałać, to przenieść niektóre drobniejsze rośliny przy samym obrzeżu rabaty, po to by został kontrolowany busz klonowo-kosówkowo-tawułowo-lilakowo-modrzewiowo-czosnkowe

Nelu, bardzo dziękuję za potok miłych słów = chyba dzisiejsza aura wprawiła Cię w wiosenny nastrój

Różyczko, kotki dostarczają człowiekowi dużo radości i miłości - trzeba o nie dbać jak najlepiej...
Ewcia, u mnie wiosną przybędzie kilka kalin - och jak ja kocham te zjawiskowo kwitnące krzewy i ich cudowne przebarwianie jesienią

Aguś, dzięki za serdeczny wpis! Klony to moje ulubione drzewa, cieszę się, że także na Tobie robią wrażenie efekty świetlne palmowych

Uff, zmęczyłam się

Spokojnego wieczoru Wam życzę!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś jest jeszcze kilka, które bardzo mi się podobają.... ale nie mam miejsca żeby posadzić...... chociaż jak znam siebie, to pewnie z czasem jeszcze coś wcisnę

Aguś, w razie gdyby któryś z moich kolorów przypadł Ci do gustu, daj po prostu znać