Aż dech zapiera jak się patrzy na tą cudną zieleń... .Zdjęcia śliczne. Wczoraj pojechałam na działeczkę i otrząsnęłam śnieg z iglaków. U mnie nie padał deszcz i były tylko wielkie czapy białego puchu. Najchętniej przespałabym każdą zimę jak niedźwiedź, a potem latem całe noce i dnie mogłabym spędzać w ogródku
yanka..witaj i dziękuję za odwiedziny i miłe słowa ..Oj ja też czasem mam dość zimy..ale jednak swoje uroki ma
Dzisiaj posypało troszkę śniegiem..zapowiadają jakieś ocieplenie i deszcze..pewnie znowu zrobi się niepotrzebnie szaro..a później przymrozi i tego właśnie nie lubię.. Wolę biały puch..
cd.sierpnia..
Witam...już 1go Lutego:)))Coraz bliżej wiosna..
U mnie w dzień na plusie odrobinę jednak nocą na minusie..i to co stopnieje w dzień nocą przymrozi i robi lodowisko):Pokrywa śniegu dość spora się jeszcze utrzymuje..jedynie krzewy zostały uwolnione z pokrywy śnieżno lodowej i odpoczywają..wracając do formy):
Kolejne fotki z sierpniowego ogrodu..
Bajecznie kolorowy masz ogród Reniu ...ach , te róże ...zakochałam się w nich i piękne lilie ....
Tak , wiosna coraz bliżej ...wszak dzisiaj Phil nie zobaczył swego cienia - więc zima nie potrwa długo ...
Pozdrawiam serdecznie
Dzisiaj trochę popadał śnieg..teraz strasznie halny szaleje...
Zakończyłam kolory Sierpnia..teraz pozostałości z Września wstawię...nie jest już tak ładnie kolorowo..jak w sierpniu ale jeszcze nie szaro