miniulek dziękuję
Beallara jest bez problemowa lubi dużo światła.Ta pachnie ale są i nie pachnące.Beallara Tahoma Glacier podobno nie pachnie.dzika pisze:Mnie cały czas kusi Beallara, ma takie duże kwiaty. Podobno pachnie, czy to prawda?
Beallara jest bez problemowa lubi dużo światła.Ta pachnie ale są i nie pachnące.Beallara Tahoma Glacier podobno nie pachnie.dzika pisze:Mnie cały czas kusi Beallara, ma takie duże kwiaty. Podobno pachnie, czy to prawda?
Ja też nie prowadzę zapisków. Wystarczy podglądnąć między liśćmi, ile te najstarsze mają kikutów po obciętych pędach...darek p pisze: Asiu dziękuję za miłe słowa. Co do wielokrotności kwitnienia to nie prowadzę zapisków
AsiuArt pisze: Wystarczy podglądnąć między liśćmi, ile te najstarsze mają kikutów po obciętych pędach..
Dufin pisze:PRZE-PIĘ-KNIE!!!![]()
Moim faworytem jest chyba nakrapiany różem walentynkowy PhalaenopsisMasz bardzo ładne storczyki, różnorodność kolorów i rodzajów, dech zapiera
Jak Ty to robisz, że tak pięknie bujnie kwitną? Mogę zapytać jakiego nawozu używasz? A może traktujesz je w jakiś specjalny sposób?
![]()
Eh.. fajnie tak być zarażonym storczykomanią razem z żoną, we dwójkę.. Ile ja bym dała, żeby mój M. tak się rozczulał nad storczykami albo zaproponował kupienie jakiegośPozazdrościć